021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Calista Luxury Resort 5* – Belek  leto 2023

  Letovanje u Turskoj  popusti za rane uplate i do 20 %

 

Hotel ” CALISTA LUXURY RESORT ”  5* – BELEK

 

Položaj:

Hotel  Calista se nalazi u regiji BelekA  , 35 km je udaljen od centra Antalije i 27 km od antalijskog aerodroma.

Smeštaj  hotelu Calista Belek:

Ukupan broj soba iznosi 598, smeštenih u 7 hotelskih blokova. Standardnih soba ima 502 (52m2, 2+2pax), soba za hendikepirane osobe 6, porodičnih soba – duplex 63 (80m2,2+2pax, na prvom spratu je dnevni boravak sa 2 sofa kreveta, na drugom spratu je spavaća soba sa francuskim krevetom i kupatilom), ugaonih suit soba ima 18 (70m2, dnevna soba sa 2 sofa kreveta, kupatilo sa jakuzzi-jem i balkon), baštenskih ugaonih suit soba ima 4 (70m2, dnevna soba sa 2 sofa kreveta, kupatilo sa jakuzzi-jem i baštom), Sera i Corona suita 2 (160m2, dnevni boravak i trpezarija, toalet za goste, spavaća soba sa kupatilom i jakuzzi-jem, druga spavaća soba sa kupatilom i kadom, balkon), kraljevski suit 1 (240m2, ulazni hol, dnevni boravak i trpezarija, toalet za goste, kuhinja, 2 kupatila – jedno sa jakuzzi-jem, drugo sa kadom, balkon). Sve sobe su sa standardnim nameštajem, kupatilom sa kadom, fenom za kosu, klima uređajem, direktnom telefonskom linijom, mini barom, sefom, plazma TV-om sa satelitskom programima i balkonom. Postoji 14 vila u hotelskom kompleksu. Vila bliznakinja ima 10 (150m2, na prvom spratu je dnevni boravak sa trpezarijom, terasom i bazenom; na drugom spratu su 2 spavaće sobe sa kupatilima, jakuzzi-jem i balkonom). Superior vila ima 3 (260m2, na prvom spratu je dnevni boravak sa trpezarijom, radna soba, kuhinja, spavaća soba sa kupatilom sa jakuzzi-jem, terasa i privatni bazen; na drugom spratu su 3 spavaće sobe, 2 sa francuskim krevetom, jedna sa 2 kreveta, 3 kupatila sa jakuzzi-jem, balkon). Postoji i VIP vila (1500m2, vila je projektovana u 3 bloka. Prvi blok – prvi sprat: dnevni boravak, LCD TV, trpezarija, radna soba, salon, kućni bioskop, bar, terasa sa privatnim bazenom; drugi sprat: recepcija, 4 spavaće sobe sa LCD TV, kupatila sa jakuzzi-jem, balkon. Drugi blok – prvi sprat: kuhinja, bar, hobi soba sa bilijarom i LCD TV; drugi sprat: 4 spavaće sobe, LCD TV, kupatila sa jakuzzi-jem, balkon. Treći blok – prvi sprat: VIP SPA – tursko kupatilo, sauna, teretana, jakuzzi, shock tus i soba za masažu; drugi sprat: dnevni prostor, 1 spavaća soba, LCD TV, kupatilo sa jakuzzi-jem).

Usluga:

A’la Carte All Inclusive – visok nivo usluge u svim restoranima, otvoreni bife sa kelnerom samo za vašim stolom. Sva hrana i piće su uključeni u uslugu. Premijum viski, V.S.O.P., specijalna domaća i uvozna vina, Elegance A’la Carte restoran, sobna usluga od 07.00 do 01.00 časova, VIP restoran i cigare se posebno naplaćuju. Sadržaj: Restorani su otvoreni za sve goste. Bellum – glavni restoran, Sakura – istočnjački restoran, Timo – italijanska kuhinja, Turca- turska kuhinja, More – riblji restoran, La Carne – južnoamerička kuhinja, Restoran pored bazena i snack restoran na plaži. Samo za goste vila postoji i VIP restoran, brza usluga, batler, poslovni servis, 24-časovna sobna usluga, konsijerž tokom celog dana, pranje, hemijsko čišćenje, prioritet u korišćenju svih hotelskih usluga, svakodnevno se doprema u sobu voće, kolači i vino. Za goste VIP Vile, kao i za sve ostale goste u hotelu, posebno se naplaćuju usluge lekara, salon lepote, masaža, SPA, frizer, časovi tenisa, telefon, fax, internet i motorizovani sportovi na vodi.

 

 

Plaža Hotela Calista:

Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, snežna soba, jakuzzi, teniski tereni, fitnes centar, odbojka, košarka, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi. Masaža, salon lepote, SPA, motorizovani sportovi na vodi, časovi tenisa, kuglanje, kompjuterske igre, internet cafe se posebno naplaćuju. Zabavni program se odvija tokom dana kod bazena i na plaži, a uveče se održavaju predstave profesionalnih grupa, živa muzika i specijalne noći. Calimero je mini klub za decu uzrasta od 4 do 14 godina starosti gde se organizuju grupe za određene uzraste.