021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Limak Atlantis Resort 5* – Belek leto 2023

 

LIMAK ATLANTIS INTERNATIONAL HOTELS & RESORTS – 5* – BELEK

Položaj : Hotel Limak Atlantis International se nalazi u oblasti Belek, 45 km je udaljen od Antalije i 35 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj :Hotel ima ukupno 466 soba. Sobe su u glavnoj zgradi ili u Resort zgradi. Standardnih soba u glavnoj zgradi ima 172 (2+1pax), extra standardnih soba 36 (3+2pax), duplex soba 10 (max4pax), porodičnih soba 8 (2+2pax), povezanih soba 10 (max4pax), 2 suit sobe i 6 suit soba sa jacuzzi-jem. Standardnih soba u resort zgradi ima 68 (2+1pax), extra standardnih soba 146 (2+2pax), porodičnih soba 17 (max.4pax). Sve sobe imaju balkon, pogled na more ili baštu, kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralni sistem klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, sef, mini bar, satelitsku TV antenu i muzički sistem.

Usluga : Ultra all inclusive –švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, sladoled u Likya baru u popodnevnim satima, večeru, kasni bife. Sva domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom, sokovima i pivom – dopunjava se svakodnevno, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred (za restorane El Saguaro, Poseidon i Sushida je potrebno uplatiti rezervaciju), sobna usluga od 24.00 do 07.00 se ne naplaćuje za izabrane obroke. Posebno se plaća: Luksuzna strana pića, flaširana pića, posebna vina, sveži voćni sokovi, paket sladoled, sobna usluga od 04:30-02:00, rezervacija koja se plaća za neke a la karte restorane

Sadržaj : Glavni restoran Pinea u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Dynasty (turska kuhinja), Laila (italijanska kuhinja), El Saguaro (meksička kuhinja), Poseidon ( riblji restoran), Sushida (japanska kuhinja), barovi u raznim delovima hotelskog kompleksa. Usluge lekara, frizera, čuvanja dece, pranja i hemijskog čišćenja, kozmetičkog salona i SPA centra; troškovi u tržnom centru, internet café-u i kompjuterske igrice se posebno naplaćuju.

Plaža :Hotel poseduje privatnu peskovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se posebno naplaćuju.

Sport i zabava :Otvoreni bazeni sa delom za decu, zatvoreni bazeni, vodeni tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži i nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: rasveta za teniske terene, oprema i časovi tenisa, kuglanje, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, masaža, usluge wellness & SPA centra

Celodnevni zabavni program i večernje predstave. Mini klub za decu.

 

Cene Hotela u Beleku za leto 2023 :

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.