021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Limak Atlantis Resort 5* – Belek leto 2023

 

LIMAK ATLANTIS INTERNATIONAL HOTELS & RESORTS – 5* – BELEK

Položaj : Hotel Limak Atlantis International se nalazi u oblasti Belek, 45 km je udaljen od Antalije i 35 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj :Hotel ima ukupno 466 soba. Sobe su u glavnoj zgradi ili u Resort zgradi. Standardnih soba u glavnoj zgradi ima 172 (2+1pax), extra standardnih soba 36 (3+2pax), duplex soba 10 (max4pax), porodičnih soba 8 (2+2pax), povezanih soba 10 (max4pax), 2 suit sobe i 6 suit soba sa jacuzzi-jem. Standardnih soba u resort zgradi ima 68 (2+1pax), extra standardnih soba 146 (2+2pax), porodičnih soba 17 (max.4pax). Sve sobe imaju balkon, pogled na more ili baštu, kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralni sistem klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, sef, mini bar, satelitsku TV antenu i muzički sistem.

Usluga : Ultra all inclusive –švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, sladoled u Likya baru u popodnevnim satima, večeru, kasni bife. Sva domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom, sokovima i pivom – dopunjava se svakodnevno, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred (za restorane El Saguaro, Poseidon i Sushida je potrebno uplatiti rezervaciju), sobna usluga od 24.00 do 07.00 se ne naplaćuje za izabrane obroke. Posebno se plaća: Luksuzna strana pića, flaširana pića, posebna vina, sveži voćni sokovi, paket sladoled, sobna usluga od 04:30-02:00, rezervacija koja se plaća za neke a la karte restorane

Sadržaj : Glavni restoran Pinea u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Dynasty (turska kuhinja), Laila (italijanska kuhinja), El Saguaro (meksička kuhinja), Poseidon ( riblji restoran), Sushida (japanska kuhinja), barovi u raznim delovima hotelskog kompleksa. Usluge lekara, frizera, čuvanja dece, pranja i hemijskog čišćenja, kozmetičkog salona i SPA centra; troškovi u tržnom centru, internet café-u i kompjuterske igrice se posebno naplaćuju.

Plaža :Hotel poseduje privatnu peskovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se posebno naplaćuju.

Sport i zabava :Otvoreni bazeni sa delom za decu, zatvoreni bazeni, vodeni tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži i nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: rasveta za teniske terene, oprema i časovi tenisa, kuglanje, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, masaža, usluge wellness & SPA centra

Celodnevni zabavni program i večernje predstave. Mini klub za decu.

 

Cene Hotela u Beleku za leto 2023 :

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.