021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Club Tess Hotel Alanja  leto 2023

 CLUB TESS HOTEL ALANJA – 3*+ – KONAKLI –

[fbshare type=”button”]

Položaj Club Tess Hotel Alanja :  Hotel je lociran u regionu Konalkli, udaljen 12km od centra Alanje i 110km od aerodroma u Antaliji.

 

 

Smeštaj: Hotel Club Tess Hotel  ima ukupno 162 sobe, od kojih su 158 standardne (kapaciteta 2+2pax) i 4 sobe tipa suit. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom, fenom za kosu, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), satelitski TV program i muzičke kanale.

 

Usluga: All inclusive – sve uključeno: otvoreni švedski sto za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafu, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00 časa, domaća pića u Baru na plaži. Ovaj koncept ne uključuje: inostrana pića, sva hrana i piće posle 23h i sveže ceđeni sokovi.

 

Sadržaj Hotela Club Tess: Glavni restoran, barovi na plaži i pored bazena. Posebno se doplaćuju: usluge lekara, vešeraj, telefon, slanje fax-a, internet.

 

Plaža: Hotelska plaža je udaljena 100m od hotela sa ležaljkama i suncobranima bez doplate.

Sport i zabava:   Otvoreni bazen sa delom za decu, jedan tobogan, odbojka na plaži i stoni tenis. Posebnu se plaćaju sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna i masaža.

 

Fotografije : Hotel Club Tess Alanja :

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.