021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Delphin Diva Premiere 5* – Antalija

 Delphin Diva Premiere – LARA – Antalija

Položaj: Hotel Delfin Diva Premier se nalazi u regiji Lara, na 11km od aerodroma, 15km od centra Antalije.

Smeštaj: Ukupan broj soba je 462.  Hotel ima 376 standardnih soba (26-30m2,2+1 pax), porodičnih soba 11 (37m2,2+2pax, spavaća soba, dnevna sa vratima izmedju, jedno kupatilo), Pink moon suit za mladence (100m2),Presidential suit (108m2,max 4pax),King suit (85m2,max.2pax), dve sobe za hendikepirane osobe. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (dopunjuje se svakog dana bezalkoholnim pićem, pivom, lešnicima i čokoladom), satTV, muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga: Ultra all inclusive: Sampanjac dobrodošlice po dolasku, voće i vino u sobi dan po dolasku, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, kolači, čaj, kafa, večera, kasni noćni snack. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvozna pića, sobna usluga sa meni liste od 24:00-06:00h. se ne plaćaju. A’la carte restorani su sa rezervacijom unapred. Diet buffet, deciji buffet su dostupni u glavnom restoranu. Posebno se plaćaju: Premium uvozna pića, specijalna pića, flaširana pića, sobna usluga od 06:00-24:00h.

 

Sadržaj hotela : Glavni restoran – švedski sto, A’ la karte restorani: Secret Garden-turska kuhinja, Blue fish-riblji restoran, Peking restoran-kineski, Margarita-meksički restoran, Dolce Vita-italijanski, Dragon-Tai kuhinja, mnogi barovi u hotelskom kompleksu, disko klub. Usluge lekara u hotelu, bebi servis, vešeraj, telefon, faks, internet, kompjuterske igrice, rent a car, frizer, salon lepote, tržni centar se posebno plaćaju.

 

Plaža:Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen i plažu se ne plaćaju.

Sport i zabava: Hotel ima otvorene i zatvorene bazene za odrasle i decu, tobogane, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, nemotorizovani sportovi na vodi se ne plaćaju. Osvetljenje teniskih terena, motorizovani sportovi na vodi, Wellnes&Spa centar, škola ronjenja, kuglanje, bilijar i kompjuterske igrice se posebno plaćaju.

Zabavni programi za odrasle preko dana i večernji šou programi. Sajam zabave i Mini klub za decu od 04-12 godina sa raznim aktivnostima preko dana.

Hotel Delfin Delfin Premiere – Cenovnik :

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Fotografije hotela Delfin Diva Premijer Antalija :

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.