021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Delphin Palace Deluxe Collect 5*- Antalija, leto 2023

 

DELPHIN PALACE DE LUXE COLLECTION – 5* – LARA – ANTALIJA

Položaj:Hotel se nalazi u Lara regiji, 10km od aerodroma, 15 od centra grada Antalije. Direktno se nalazi na plaži.

 

Smeštaj: Ukupan broj soba je 557. Ima 486 standardnih soba (32m2, pogled kopno, sobe 28m2 sa bočnim pogledom na more, sobe 32m² sa pogledom na more, 2+2pax), porodičnih soba 41 (45m2,dve odvojene sobe sa 2 mini bara, dva TV, kupatilo, max.4osobe), 24 ekskluziv soba (36m2, jedna velika soba sa jacuzzijem u kupatilu, velika terasa,max.3pax), 5 soba za hendikepirane, jedan kraljevski suit. Sve sobe imaju balkon ili terasu, pogled na more, bočni pogled na more ili kopno, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralnua klimu koja radi u zavisnosti od vremena, direktnu telefonsku liniju, tapison, sef, mini bar (voda, bezalkoholno piće, pivo, lešnik i čokolada, dopunjuju se svakodnevno), satTV i muzičke kanale.

 

Usluga: Ultra all inclusive – šampanjac dobrodošlice po dolasku, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, nedeljom šampanj branch, kasni snack, sva hrana i piće u Snack baru, sveži voćni sokovi za vreme doručka i u Vitamin baru. Sva domaća i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića, sladoled, kafa, čaj u barovima pored bazena i na plaži. A’la karte restorani sa rezervacijom unapred. Sobna usluga je besplatna 24:00-06:00. Diet buffet i dečiji buffet su dostupni u glavnom restoranu. Posebno se plaćaju: luksuzna uvozna pića, VSOP konjak, cigare, specijalna vina, uvozna pića u A’la karte restoranima, sobna usluga od 06:00-24:00h

 

Sadržaj:Glavni restoran – za švedski sto, A’la karte restorani: Blue Fish-riblji, Sofra restoran-turski, Kineska kuća, Dolce Vita-italijanski, Margarita-meksički, Dragon, Sushi, Dai Tokai Teppen Yaki-japanski, La Parizien-franuski. 9 barova u hotelskom kompleksu koji služe domaća i uvozna pića, disko klub, bioskop. Posebno se plaćaju: usluge lekara (u odredjeno vreme), vešeraj, tržni centar, internet (u lobiju je besplatan), kompjuterske igrice, frizer, rent a car, bebi servis

Plaža: Hotelska plaža, peščana, ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i dušeci se ne plaćaju.

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, akva-park, tobogan u zatvorenom, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, Jacuzzi, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tennis, streljaštvo, nemotorizovani sportovi na vodi, sajam zabave za decu. Teniska oprema i časovi, masaža, piling, SPA centar i salon lepote, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja se posebno plaćaju.

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji

  • popusti za decu u hotelima:

  • deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Zabavni programi preko dana, takmičenja, večernji sou programi, živa muzika, bioskop, Tematske noci i Gala noći. Mini klub za decu 04-12 godina.

 

 

ANTALIJA – avio

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.