021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Doganay Beach Club 5*  Alanja 2023

 

DOGANAY BEACH CLUB – 5* -KONAKLI –  ALANJA

[fbshare type=”button”]

Polozaj:Hotel Doganay Beach Club nalaziu se u oblast Konakli, 7 km od centra Alanje a od aerodroma u Antaliji je udaljen 125 km. Jedan je od najvećih i najmodernijih hotela u regiji. Hotel je sagrađen 1992. godine, a renoviran 2006. godine. Hotel zauzima povrsinu od oko 25.000 m2.

 

Sobe: Hotel ima 347 standardnih soba (max 2+2 osobe, 18-22 m2), 24 family sobe (max 4+1 osoba, 35 m2), 1 queen apartman (max 4 osoba, 42 m2) i 1 king apartman (max 5 osoba, 110 m2). Svaka soba ima individualnu klimu, TV, telefon, TWC, mini bar (dodatno se plaća), sef (uključen u cenu), balkon, fen.

 

Sadržaj: Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski), 5 barova, 2 spoljašnja i unutrašnji bazen, lekar dva sata dnevno, prodavnice, usluge pranja veša, rent a car, parking, 3 konferencijske sale, biblioteka, TV sala, frizer, 3 vodena tobogana, SPA centar, kozmetički salon, i Thalasso-wellnes, salon lepote, sauna, tursko kupatilo, masaža, teretana, aerobik, odbojka na plaži, mini fudbal, košarka, kanu, kurs ronjenja, teniski teren, stoni tenis, pikado, animacioni tim, internet kafe, diskoteka, bilijar i sportovi na vodi,dečiji bazen, dečije igralište, mini klub i dečiji meni. Gostima su na raspolaganju i fitnes centar, frizerski salon, rent-a-car agencija, internet kafe, prodavnice, servis za pranje veša i ambulanta.

 

Usluga: UAI

 

Sport i zabava: U hotelskim bazenima , od kojih je jedan dečiji, gostima se nudi mogućnost kupanja, sunčanja i zabave na vodenim toboganima. „Spa centar“ u ponudi ima tursko kupatilo, saunu i nudi različite vrste masaža. Hotel ima terene za tenis, odbojku, košarku i mini fudbal, kao i stolove za stoni tenis. Gosti mogu da uživaju u sportovima na vodi, a o njihovoj zabavi brine i tim animatora.

 

Plaža: Sopstvena peščano-šljunkovita na 180m od hotela (prelazi se ulica, do hotelske plaže možete doći podzemnim prolazom). Suncobrani, ležaljke, dušeci su besplatni, peškiri za plažu se dodatno plaćaju. Ima bar na plaži.
 

 
Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.