021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Dubai aranzmani –  Hotel Burj al Arab :
Turisticka agencija Funtours preko nasih partnera, je u mogucnosti da za Vas rezervise sobe u ovom hotelu po najpovoljnijim cenama koje se mogu trenutno naci na trzistu.
Veliki broj hotela u ponudi , u samom gradu, na najpoznatijoj plazi (Jumeira), pa cak i u pustinji.
Individualni polasci u terminima koji vama odgovaraju.

 

Arhitektonski jedinstven, luksuzan suite hotel, izgrađen je na veštačkom poluostrvu 280m ispred obale Jumeirah plaže. Svojim gostima nudi kombinaciju luksuza, tradicionalnog arapskog gostoprimstva i modernog dizajna.

Burj Al Arab nudi čisti luksuz i veličanstven pogled sa mora. Jedan je od najboljih hotela u svetu!

Zanimljivost hotell je  jedna od najfotografisanijih građevina na svetu, i  proglašen je za najluksuzniji hotel na svetu.

SOBE: Raspolaže sa 160 soba tipa suite (Deluxe One-Bedroom suite, Panoramic One-Bedroom suite, Deluxe Two-Bedroom suite, Club One-Bedroom suite, Diplomatic Three-Bedroom suite, Presidental Two-Bedroom suite i Royal Two-Bedroom suite).

Burj Al Arab je izgraden na veštackom poluostrvu 280m od obale ispred Jumeirah Beach hotela. Od centra grada udaljen oko 20 km. Aerodrom Dubai je na oko 25 km. Hotel je izgraden u obliku jedra – arapskog tradicionalnog broda, svojim gostima nudi luksuznu klasu i kombinaciju arapskog gostoprimstva i moderne tehnike. Sa svojih 321 m visine, ovo je jedan od najviših suite hotela na svetu. Gosti se prijavljuju u lobiju sa jednim od najviših atrijuma na svetu. Ogromni akvarijumi sadrže ribe iz celog sveta, a vodeni ples 32m visoke fontane privlace poglede posetilaca.

Sa kulinarske strane nudi vrhunsku klasu arapske, mediterasnke, evropske i internacionalne kuhinje. Možete vecerati u ekskluzivnom restoranu sa morskim specijalitetima „Al Mahara“ do kojeg se stiže simulacijom podmornice, u sred ogromnog akvarijuma ili u modernom azijatskom ambijentu restorana „Junsui“. 3 bara od kojih je jedan bar kod bazena. Bazen sa decijim delom i odvojenim delom plaže sa ležaljkama i suncobranima stoje gostima na raspolaganju. Prodavnice prve klase kao i „Assawan Spa & Health Club“. Sve usluge hotela preko puta, Jumeira Beach hotela, stoje gostima na raspolaganju (transfer golf vozilom).

Burj Al Arab Suites: 202, 21 duplih spratova
Deluxe Suite: oko 170 m², luksuzno opremljenih i vrlo prostranih, na dva sprata sa dnevnim boravkom i odvojenom spavacom sobom, 24 sata batler servis, kadom/ tuš, odvojeni WC, jacuzzi kada, fen, bade mantil, papuce, kozmeticki proizvodi kuce „Hermes“, 2 TV LCD sa videom i DVD uredajem, laptop, radio, telefon, internet WLAN, klima, sef i panoramski prozor sa pogledom na more.
Panorama Suite: oko 225 m², opremljeni kao Deluxe Suites sa velikim prozorima na oba sprata i jedinstvenim panorama pogledom na Persijski zaliv i Jumeirah plažu. Sport & Fitness: ukljuceno u cenu: fitnes centar, squash teren, snooker.


I jos mnogo drugih hotela u ponudi.