021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Ahileas – Grcka, leto 2024 –  Hanioti

 Hanioti apartmani

Vila „AHILEAS“ se nalazi u samom centru Haniotija, na najlepšem šetalistu. Vila je udaljena od prelepih peščanih plaža 100 metara. Ova vila Vam pruža odličan smeštaj, i pravi osećaj kvalitetnog odmora. Zbog izuzetne lokacije, ovu vilu preporučujemo porodicama sa decom kao i parovima.

DVOKREVETNI STUDIO

Izuzetno lepi dvokrevetni studiji, sa po dva singl (standardna) ležaja, svojom prostranošću garantuju svim gostima prijatan boravak. Studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj i komfornu terasu. Neki studiji gledaju na ulicu, a neki na dvorište.

TROKREVETNI STUDIO

Trokrevetni studiji u svom sastavu imaju jedan bračni ležaj, i jedan singl (standardni) ležaj. Poseduju i kompletno opremljenu kuhinju, TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj, i prostranu terasu.

PETO-ŠESTOKREVETNI STUDIO

Izuzetno prostran studio, koji u svom sastavu ima dva velika bračna ležaja I još jedan ležaj na razvlačenje. Takođe poseduje i kompletno opremljenu kuhinju, TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj, kao i terasu. Izuzetan studio za veće društvo, ili za porodice sa više dece.

ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE JE NA 5 DANA. APARTMANI NE POSEDUJU PEŠKIRE

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 5 EURA PO DANU

 

    CENOVNIK ZA LETO 2024 U PRIPREMI

 

 

 

no images were found

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Atlantic.

SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.