021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs
SAntorini hoteli

Hotel Atlantis Dubai

Hotel Atlantis Dubai

Hotel Atlantis The Palm ★★★★★ – Palm Jumeirah, Dubai, UAE nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah”, na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 35km od hotela i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 minuta vožnje od hotela. Wi-Fi internet u celom hotelu. Hotel raspolaže sa 1548 soba i apartmana koji se nalaze u istočnom i zapadnom delu hotela i nudi uslugu noćenja sa doručkom ili polupansiona. Atlantis, The Palm, spektakularno smešten na polumesecu legendarnog ostrva Palm u Dubaiju.

Galerija fotografija hotela Atlantis Dubai

 

Hotel Atlantis Dubai

Ovo luksuzno odmaralište je dom očaravajućih iskustava koja će vam pružiti odmor za ceo život. Ljubitelji uzbuđenja mogu uživati u rekordnim vožnjama u vodenom parku Atlantis Akuaventure, najvećem vodenom parku na svetu sa ukupno 105 tobogana, atrakcija i iskustava. Deca mogu da se igraju u Splashers-u, najvećem dečijem vodenom parku na Bliskom istoku. Oni koji žele da otkriju morske životinje mogu da posete akvarijum Lost Chambers,  mita o Atlantidi koji je oživeo kroz lavirint podzemnih tunela sa kojih se pruža pogled na 65.000 morskih životinja. Oni koji žele da steknu nove prijatelje mogu se spustiti u najsofisticiranije stanište morskih sisara na planeti i komunicirati sa  šarmantnim indo-pacifičkim  delfinima u Dolphin Bai-u ili  južnoafričkim fokama u Sea Lion Pointu. Gosti koji borave u Atlantisu, The Palm imaju besplatan pristup vodenom parku Atlantis Akuaventure i akvarijumu The Lost Chambers i uživaju u ekskluzivnim cenama u Dolphin Bai i Sea Lion Point tokom svog boravka. Za ljubitelje hrane, Atlantis, The Palm je  kulinarska destinacija sa nagrađivanim restoranima i iskustvima slavnih kuvar. Deca i tinejdžeri takođe imaju svoju zabavu – Atlantis Kids Club za decu uzrasta od 4 do 12 godina i The Zone za tinejdžere uzrasta od 13 do 17 godina. Za odrasle su u ponudi 27 soba za tretmane Spa & Fitness.

Položaj Atlantis The Palm hotela:

Hotel Atlantis The Palm 5* nalazi se na veštačkom ostrvu “ Palm Jumeirah” i spada u najpoznatije hotele ovog ostrva. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen oko 35km od hotela, i oko 30km od centra grada. Do tržnog centara Dubai Mall i čuvenog nebodera Burdž Kalifa stiže se za 25 minuta vožnje od hotela.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 1548 soba i apartmana koji se nalaze u istočnom i zapadnom delu hotela. Ima 1.051 Deluxe soba, 330 Imperial club soba i 168 apartmana – Terrace, Skyline i Regal apartmani, kao i 7 jedinstvenih apartmana – Neptun i Posejdon podvodni apartmani, Predsednički, Grand Atlantis i Royal Bridge Suite

100%

Zadovoljstvo i uspomene

Sadržaj hotela Atlantis The Palm 5*:

Hotel se prostire na površini od 460.000m2 i ima oko 3.000 zaposlenih, impozantni lobi visok 12m, ukupno 35 restorana i barova (internacionalna, azijska, kineska, japanska, italijanska, orijentalna, libanska kuhinja, uključujući 5 restorana u kojima rade svetski poznati šefovi – Nobu, Hakkasan, Gordon Ramsay’s Bread Street Kitchen, Street Pizza i Ossiano podvodni restoran), 2 spoljašnja bazena, bašte sa oko 120.000 sezonskih biljaka i drveća (izgled bašta se češto menja, kako bi gosti koji ponovo dolaze u hotel imali novi ugođaj svaki put), prvoklasni spa centar, salon lepote, salon za nokte, fitnes, noćni klub, 3 terena za tenis sa tvrdom podlogom, stoni tenis, 2 kluba za decu, igralište za decu, salu za sastanke, prodavnice i butike. Wi-Fi internet u celom hotelu.

Najmlađi gosti se mogu zabaviti na vodenom igralištu. Dečji klub pruža najbolje zabavne sadržaje i svakodnevne programe za mališane pod potpunim nadzorom osoblja. Klub The Zone nudi tinejdžerima prostor za odmaranje, ples i igranje najnovijih video igara. Wavehouse nudi obedovanje i zabavu u jednom prostoru gde gosti mogu da uživaju uz dobru hranu i pića. Na raspolaganju su deo za igru dece i odraslih, kuglana sa 4 staze, najsavremenija mašina za pravljenje talasa i još mnogo toga. Gosti mogu uživati u opuštajućim tretmanima za negu lica i tela u spa centru ShuiQi Spa. Ponuda teretane obuhvata usluge ličnih fitnes trenera.

U blizini hotelskog kompleksa se nalazi Aquaventure Waterpark (besplatan ulaz za goste hotela), jedan od najvećih akva parkova na Bliskom Istoku, sa vodenim toboganima, brzim rekama; podvodni akvarijum “The Lost Chambers”; delfinarijum “Dolphin Bay” gde možete plivati i uživati sa delfinima (uz doplatu) i laguna sa morskim lavovima u “Sea Lion Point”(uz doplatu).

Plaža hotela Atlantis The Palm 5*:

Hotel Atlantis The Palm 5* nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, dugačkoj oko 2km, ležaljke i suncobrani besplati za goste hotela.

Vila Eleni Flogita

Vila ELeni

Od 80 €