021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Tunis leto 2024 !  First minute popusti !!!

Sousse  Hotel KARAVAN 

 

Hotel  se nalazi u srcu istorijskog dela Sosse-a, udaljen 500 m od Medine na obali mediteranskog mora. Do plaže od koje ga deli ulica ima 50m.  Ptimalife Karawan  se nalazi u blizini Plaže Sousse. Od plaže ga deli ulica. U neposrednoj blizini se nalaze razni restorani, kafei, bioskopi. Aerodrom Tunis je udaljen 140 km .

Prostran restoran u kome se služe obroci po principu švedskog stola, po sisitemu All inclusive, kafeteriju, bar, restoran na otvorenom, snek bar na bazenu, Američki bar sa bilijar stolom, TV sobu, prodavnicu suvenira, frizerski salon. U okviru hotela se nalazi i fitnes centar, hamam, sauna, diskoteka, animatori. Gostima hotela dostupna je internet konekcija ali se dodatno naplaćuje.

SOBE: Hotel raspolaže sa 224 soba. Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, balkonom ili terasom, sat TV, telefonom, frižiderom čije se korišćenje dodatno plaća.

USLUGA: All inclusive, glavni obroci se služe po principu švedskog stola.

SPORT I ZABAVA: Na velikoj terasi, sa koje se pruža pogled ka moru, nalaze se dva otvorena bazena sa toboganom čije je korišćenje ograničeno vremenski. Tu je i dečiji bazen, i zatvoreni bazen, stolovi za stoni tenis. Gosti imaju mogućnost rekreacije u hotelskom fitnes centru.

U cenu je uključeno: cena povratne karte na kompaniji Tunisair, transferi, smestaj u izabranom hotelu na bazi 7, 10, 11, 14 HB ili AI, (UAI) usluge navedene u tabeli.

U cenu aranžmana nije uključeno: Aerodromske takse: Tunis (aerodrom Tunis Carthage) i Beograd u ukupnom iznosu od 85 eura (sve se plaćaju u agenciji i njihova cena je podložna promeni), zdravstveno osiguranje putnika, koje nije obavezno ali ga preporučujemo, fakultativni izleti, poseban servis.