021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Hotel Millenium Park Alanja :

Hotel Millenium Park Alanja – DVOJE DECE GRATIS ! (Prvo dete do 13 godina, drugo do 5 god.)

MILLENNIUM PARK HOTEL ALANJA 3*

Hotel Millenium Park se nalazi centru Alanje. Udaljen je 132 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: Sobe u hotelu su raspoređene u A i B bloku i ima ih ukupno 120. Sobe su standardne (max. 2+1 osobe), porodične suit (max. 6 osoba, dnevna soba, kuhinja i spavaća soba) i za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda), balkon ili terasu.

 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, snek tokom dana, vreme za kolače, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00h. U AI koncept nisu uključena: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, turska kafa, A ‘la Carte restorani, hrana i piće u baru na plaži.

 

Sadržaj hotela Milleniun Park : Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, bar pored bazena, snek bar, lobi bar. Posebno se plaća: usluga lekara na poziv, vešeraj, telefon, fax, internet, tržni centar, rent a car.

 

Plaža: Udaljena je 100 m od hotela i peščana je. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju.

 

Sport i zabava: Otvoren bazen za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, odbojka na plaži, teren za mini fudbal na plaži, stoni tenis. Posebno se plaćaju: sportovi na vodi na plaži, masaža. Zabavni programi tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu.

Galerija fotografija – Hotel Millenium Park Alanja :

Cene Hotela Millenium park leto 2023  :  U PRIPREMI

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji

• popusti za decu u hotelima:

• deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

U ponudi za Tursku ovog leta i :  Alanja leto 2023 , Kemer aranzmani , Belek letovanje , Kusadasi autobusom

U nasoj ponudu za leto 2023 pogledajte :    Grcka ostrva ,   Grcka kopno (apartmani u Grckoj) , Hoteli na KasandriHoteli na Sitoniji

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.