021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Hotel Millenium Park Alanja :

Hotel Millenium Park Alanja – DVOJE DECE GRATIS ! (Prvo dete do 13 godina, drugo do 5 god.)

MILLENNIUM PARK HOTEL ALANJA 3*

Hotel Millenium Park se nalazi centru Alanje. Udaljen je 132 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: Sobe u hotelu su raspoređene u A i B bloku i ima ih ukupno 120. Sobe su standardne (max. 2+1 osobe), porodične suit (max. 6 osoba, dnevna soba, kuhinja i spavaća soba) i za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda), balkon ili terasu.

 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, snek tokom dana, vreme za kolače, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00h. U AI koncept nisu uključena: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, turska kafa, A ‘la Carte restorani, hrana i piće u baru na plaži.

 

Sadržaj hotela Milleniun Park : Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, bar pored bazena, snek bar, lobi bar. Posebno se plaća: usluga lekara na poziv, vešeraj, telefon, fax, internet, tržni centar, rent a car.

 

Plaža: Udaljena je 100 m od hotela i peščana je. Suncobrani i ležaljke na plaži se naplaćuju.

 

Sport i zabava: Otvoren bazen za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, odbojka na plaži, teren za mini fudbal na plaži, stoni tenis. Posebno se plaćaju: sportovi na vodi na plaži, masaža. Zabavni programi tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu.

Galerija fotografija – Hotel Millenium Park Alanja :

Cene Hotela Millenium park leto 2024  :  U PRIPREMI

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji

• popusti za decu u hotelima:

• deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

U ponudi za Tursku ovog leta i :  Alanja leto 2024 , Kemer aranzmani , Belek letovanje , Kusadasi autobusom

U nasoj ponudu za leto 2024 pogledajte :    Grcka ostrva ,   Grcka kopno (apartmani u Grckoj) , Hoteli na KasandriHoteli na Sitoniji