021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Hotel Rixos Premium Dubai JBR

Dubai

Dubai Hoteli
Duabi avio
Dubai putovanje
rixos
rixos dUBAI
DUBAI ARANZMANI
dubai putovanje
Dubai
Dubai aranzmani avio
PlayPause
rixos
rixos dUBAI
DUBAI ARANZMANI
dubai putovanje
Dubai
Dubai aranzmani avio
previous arrow
next arrow

Hotel Rixos Premium, hotel sa 5* se nalazi na plaži Jumeirah Beach Residence (JBR) , 100m od šetališta Walk, 1km od DUbai MArina, 1.5km od tržnog centra Dubai Marina Mall i udaljen je 21km od aerodroma. nedaleko od svi glavnih gradskih atrakcija, kao što su tržni centar Dubai Marina, tržni centar Mall of Emirates, ulica Sheikh Zayed Road i četvrt Džebel Ali. Dostupna je besplatna usluga parkiranja automobila. Gosti mogu da koriste i besplatan organizovani prevoz autobusom od hotela do tržnog centra Mall of Emirates.

Hotel Rixos Premium, hotel sa 5* se nalazi na plaži Jumeirah Beach Residence (JBR) , 100m od šetališta, 1km od DUbai Marina, 1.5km od tržnog centra Dubai Marina Mall i udaljen je 21km od aerodroma. nedaleko od svi glavnih gradskih atrakcija, kao što su tržni centar Dubai Marina, tržni centar Mall of Emirates, ulica Sheikh Zayed Road i četvrt Džebel Ali. Dostupna je besplatna usluga parkiranja automobila. Gosti mogu da koriste i besplatan organizovani prevoz autobusom od hotela do tržnog centra Mall of Emirates.

 • Lokacija:

  Na plaži Jumeirah Beach Residence (JBR) , 100m od šetališta Walk, 1km od DUbai MArina, 1.5km od tržnog centra Dubai Marina Mall i udaljen je 21km od aerodroma. nedaleko od svi glavnih gradskih atrakcija, kao što su tržni centar Dubai Marina, tržni centar Mall of Emirates, ulica Sheikh Zayed Road i četvrt Džebel Ali. Dostupna je besplatna usluga parkiranja automobila. Gosti mogu da koriste i besplatan organizovani prevoz autobusom od hotela do tržnog centra Mall of Emirates.

  Holelska ponuda:

  Recepcija 24/7h, 6 a la carte resotrana, lobby bar, wifi,teretana, usluge masaže, wellness centar, sale za sastanke, noćni klub, servis za pranje veša, parking, usluge babysitera i dr. Turquoise je restoran u kojem se tokom celog dana služe autentična turska i internacionalna jela na bazi švedskog stola, dok se u restoranu STK služe vrhunska moderna jela u stilu američkog restorana sa biftecima. Italijanski restoran Luigia i Black Tap Craft Burgers & Shakes nude neograničenu konzumaciju za ručak i večeru, a gosti koji se opuštaju pored bazena ili na plaži mogu da uživaju u laganim obrocima i pićima iz bara na plaži Azure, kao i u jelima grčke kuhinje u restoranu Ammos. Ljubitelji dobre zabave mogu da provedu veče u barovima District i Lock, Stock & Barrel. Korišćenje bazena je besplatno za goste hotela.

  Plaža:
  Nalazi se na Jumeriah Beach plaži udaljena od same zgrade oko 100m. Ležaljke i sunocbrani su uključeni u cenu odnosno besplatni za goste hotela.

  Usluge i aktivnosti uz doplatu:
  voće, vin i šampanjac, obroci za decu, usluga prevoza, usluga čuvanja dece, obilazak i predavanje o lokalnoj kulturi, happy hour, večernja zabava, sportovi na vodi, noćni klub, usluge peglanja, presa za pantalone, hemijsko čišćenje, hemijsko čišćenje, tursko/parno kupatilo, masaže, hidromasažna kada, spa i wellness, pecanje, ronjenje, teren za golf.

  Sobe:
  Sve sobe i suite jedinice su veoma prostrane i imaju prozore od poda do plafona. Iz pojedinih soba se pruža pogled na more i najveći panoramski točak na svetu, dok druge gledaju na blistavu panoramu nebodera Dubaija. Sobe imaju prostor za sedenje i bar jedan 48-inčni flat-screen TV. Prostrana kupatila imaju zaseban tuš sa efektom kišne šume, samostojeću kadu i lukuzni toaletni pribor marke Chopard.

  Ishrana:

  Bed & Breakfast tj. noćenje sa doručkom (uz mogućnost doplate za polupansion–HB) prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno na bazi švedskog stola ili u vidu menija u a la carte hotelskom restoranu (uz doplatu).

 

Dubai slično u ponudi