021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Hotel Zenit  se nalazi  u centru Novog Sada.  Iz hotela se izlazi pravo na pesacku zonu (Zmaj Jovina ulica), srce grada Novog Sada. Sa druge strane, izlazi se na parking ispred hotela i ulicu Ilije Ognjanovica. Lokacija ovaj hotel cini idealnim, kako za poslovni tako i za rekreativni turizam i odmor.

Hotel u Novom Sadu –  Hotel Zenit je Garni hotel, (Velikim delom renoviran 2013 godine. )   Ima 12 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih soba i 1 apartman.

Hotel poseduje, lift,  WI-FI sistem koji je besplatan i dostupan u celom hotelu, pet box, po zahtevu gostiju obezbeđen je i dečiji krevetac i baby stolica u restoranu. U hotelu je instalirano podno grejanje kao i 24h rekuperacija vazduha (Daikin japanski sistem ).

Svaka soba u hotelu sadrzi : Dvokrevetne sobe u Hotelu Zenit su uređene tako da će imati osećaj kao da ste kod kuće. Komforne i prostrane sobe mogu se rezervisati kao: sobe sa dva ležaja veličine

Apartman hotela Zenit :  U Hotelu Zenit apartman je urađen na dva nivoa i može da primi kapacitet od šest (6) ljudi. Na prvom nivou nalaze se dve sobe sa francuskim ležajem, sa dnevnim boravkom, mini-barom.

Vršimo transfer gostiju od i do aerodroma u Beogradu, Budimpešti i Zagrebu visokokomfornim i klimatizovanim vozilima sa profesionalinim vozacima.

Besplatno za goste hotela Zenit – Hotel – vrši uslugu dočeka gostiju na prilazima gradu i njihovo sprovođenje do hotela. (Ovu uslugu potrebno je najaviti prilikom rezervacije, kako bi  na vreme organizovali doček i prijem gostiju ).

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.