021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Jahorina – Vila Marija, zima 2018

Planinska kuća „Marija“ pruža udobnost i pravi planinski ugođaj. Smeštena je na nadmorskoj visini od 1600 metara. U neposrdnoj blizini se nalaze staze, baby lift, lift za odrasle, dvosed Poljice i staza za noćno skijanje. Do i sa skijalista je od kuće je moguće doći na skijama, bez velikog pešačenja ili potrebe za automobilom.

Kuća je par stotina metara udaljena i od otvorenih sportskih terena kao i pešačkih staza i omogućava prijatan boravak i van zimske sezone.

Planinska kuća „Marija“ pruža smeštaj apartmanskog tipa, a svaki apartman ima: spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, tv, kao i centralno grijanje.

Svim gostima je obezbeđen parking i skijašnica. -Vila je od glavnog parkinga udaljena 50m, kao I od dolazno-odlazne ski staze Poljice. Studio 1-se nalazi u prizemlju, u svom sadržaju ima kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju,TV, I trosed na razvlačenje, što znači da je namenjen boravku 2 osobe. App 2-se nalazi u prizemlju, sadrži jednu dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa kaminom,TV, trosed I dvosed na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo.Namenjen je za boravak 4-5 osoba. App 3(crveni)-je na prvom spratu, sadrži dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa dvosedom, trosedom I foteljom na razvlačenje,TV, kupatilo I kompletno opremljenu kuhinju. Namenjen je za boravak 4-6 osoba. App 4(crveni)-je na prvom spratu, sadrži dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa dvosedom, trosedom I foteljom na razvlačenje,TV, kupatilo I kompletno opremljenu kuhinju. Namenjen je za boravak 4-6 osoba. App 5(zeleni)-se nalazi na drugom spratu, u svom sadržaju ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa ugaonom garniturom I kaučom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba. App 6(zeleni)-se nalazi na drugom spratu, u svom sadržaju ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa ugaonom garniturom I kaučom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba. App 7(potkrovlje)-sadrži ¼ sobu, dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Namenjen je za boravak 4-6 os

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama Jahorine Info & Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
jahorinainfo@jahorina.co.rs

 

U ponudi jos :   Jahorina apartmani —   ESKIM 1 Apartmani Mecava Ledena Kraljica Roki apartmani Apartmani Čvoro

Hoteli na Jahorini —   Hotel Board Hotel Termag Hotel San DVA JAVORA Mecava hotel

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.