021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Kemer  Hotel Amara Wing Resort 5* Kemer

Lokacija Hotela ;

Hotel Amara Wing Resort udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 2004. godine, i zauzima površinu 30.000 m2.

Sobe hotela Amara Wing Resort u Kemeru:

U glavnoj zgradi ukupno ima 180 standardnih soba (max 3 osobe, 26-31 m2 ), 6 dvosobnih family soba (max 2+2 osobe, 42-51 m2), 2 dvosobna apartmana (max 2 osobe, 42 m2), 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama. U Garden delu ima 80 standardnih soba (max 2 osobe, 20-23 m2), 42 dvosobne family sobe (max 2+2 osobe, 32-33 m2). Svaka soba ima kupatilo sa fenom, centralnu klimu u glavnoj zgradi i individualnu klimu u sobama u Garden delu, TV, telefon, mini bar, sef (bez doplate) i balkon.

Plaža hotela;

Privatna pešcano šljunkovita. Bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj

Glavni restoran, dijetalnu ishranu, 5 a la carte restorana (roštilj, italijanski, francuski, turski, morski), 6 barova, 2 spoljašnja i unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, mini biblioteku, doktor, Welness centar, frizerski salon, salon lepote, servis za pranje i hemijsko čišcenje veša, prodavnicu, menjačnicu, rent a car, parking. Gostima su na raspolaganju još i tursko i parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaža, teretana, aqua aerobik, joga, odbojka na plaži, košarka, mini fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado, časovi kuvanja, pedaline, jedrenje, bioskop na plaži, karaoke, uživo muzika, animacije, diskoteka, bežicni internet u lobiju i internet kafe, škola jedrenja i ronjenja i sportovi na vodi. Za decu hotel nudi: dečiji meni, 2 dečija bazena, igralište, mini klub, dečiji automobili, i uz doplatu dadilja.

Način služenja obroka

Švedski sto.

Galerija fotografija hotela Amara wing resort Kemer

no images were found

 

 

Komentar

AMARA WING RESORT je luxuzan hotel koji se nekada zvao RIXOS KEMER, sa odličnom uslugom i fenomenalnom lokacijom se izdvaja od ostalih hotela u našoj ponudi.

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Big Blue Beograd.