021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Kemer leto 2023

Limak Limra Resort 5* Kemer

Lokacija hotela Limak Kemer :

Hotel  Kemer se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, 7km od Kemera , u oblasti Kiriš, na obali mora. Hotel je otvoren aprila 1998.godine, renoviran je 2007.godine. Prostire se na 140.000m2 površine.

Plaža hotela Kemer:

Sopstvena, pešcano- šljunkovita. Na plaži se nalaze suncobrani, peškiri za plažu, dušeci i lezaljke koji se ne naplaćuju. Takođe postoje i kabine za presvlačenje.

Sobe

Hotel raspolaze sa 218 standardnih dvokrevetnih soba ( max 2+2 lezaja, 28m2 površine ), 37 jednosobnih junior jakuzi soba( max 3+2 lezajeva sa spavacom sobom, terasom i jakuzijem), 10 soba za nepušace, 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Takode se u okviru hotela nalazi i deo Arycanda koji raspolaze sa 336 standardnih dvokrevetnih soba( max 2+2 lezajeva, 30m2 sa 2), dva dela Fame Garden sa 52 dvosobne family sobe( max 2+2 lezaja 29m2 sa dve spavace sobe), u okviru Anex dela Limra Park(koji se nalazi preko puta hotela) sadrzi 130 standardnih limra park soba( max 2+1 lezajeva površine 20m2). Svaka soba sadrzi centralnu klimu, telefon, Tv, TWC, sef , mini bar, fen i balkon.

Sadrzaj

Hotel sadrzi 2 restorana( otvoreni i zatvoreni), 6 barova, 5 bazena(4 spoljasnjih i 1 unutrasnji), 7 A -la Carte restorana( turski, meksicki, suši, riblji, italijanski, kineski i gril), prodavnice, frizer, lekar, 5 vodenih tobogana, menjacnica, rent a car, internet, fax bioskop. Od ostalih sadrzaja hotel rasoplaze turskim kupatilom, saunom, jakuzi, animacionim timom, muzikom uzivo,postoji jos i diskoteka, teretana, fudbal, 2 teniska terena, košarka, odbojka na plazi, aerobik, step, streljaštvo, stoni tenis, pikado, masaza, piling, SPA centar, bilijar, sportovi na vodi. Od sadrzaja za decu hotel ima bazen za decu, mini klub, igraonica za decu, animacioni tim, restoran sa menijem za decu i dadilja.

Nacin sluzenja obroka

Svedski sto

 

no images were found

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji

·     popusti za decu u hotelima:

·           deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

 

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.