021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Kemer

Hotel Simena Sun Club 5* Kemer

Lokacija Hotel Simena Sun Club 5* :

Hotel se nalazi na 65 km od aerodroma u Antaliji, na 10 km od centra Kemera u oblasti Kamyuva na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1989.god., a anex deo 2004.god. a renoviran je 2006.god. Hotel se prostire na površini od 89.000 m?.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj šljunkovotoj plaži. Ležaljke, suncobrani i duseci su ukljueeni u cenu, peskiri za plazu-uz depozit.Ima i bar na plazi.

Sobe

Hotel raspolaže sa 350 standardnih soba (max 2+1 osoba, površine 23 m?), 70 dvokrevetnih family soba (max 3+1 osobe, površine 29 m?), 17 trosobnih suite soba (max 4+2 osoba, površine 56 m?) , 4duplex suite soba (max 6+2 osoba, površine 117 m?) , a u select delu se nalaze 4 trosobne Simena Select Flat (max 7 osoba, površine 105 m?) , 4 duplex Simena Select Flat (max 8 osoba, površine 220 m?) i 1duplex Presidental Villa. (max 10 osoba, površine 1.600 m?) . Svaka soba sadrži TWC, individualnu klimu, telefon,TV, mini bar (koji se placa), sef , fen, balkon.

Hotelski sadržaj

Hotel ima glavni restoran sa dijetetskom i vegeterijanskom kuhinjom,2 A la carte restorana (turski i mediteranski) 8 barova, 2 spoljašnja bazena sa tri tobogana, doktora, rent-a car, parking, frizerski salon, usluge pranja vesa ihemijsko eisaenje,SPA centar, menjacnica, prodavnice i konferencijska sala.Gostima su na raspolaganju tursko kupatilo,sauna, jakuzzi, masaza, animacioni program, diskoteka, muzika uzivo, 2 teniska terena,casovi tenisa, teretana,odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, bilijar, sportovi na vodi,kanou,surfing, katamaran, videoigre. Od sadrzaja za decu hotel nudi deciji restoran,igraliste 2 decija bazena s mini toboganom, mini club, mini disco, autici za decu i dadilja -koja se naplacuje.

Naein služenja obroka

Svedski sto

Pogledajte fotografije hotela Simona Sun Club Kemer :

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Fibula.