021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Kervansaray Kundu Beach Antalija, 5*

 KERVANSARAY KUNDU BEACH HOTEL ANTALIJA 5*

Položaj: Hotel Kervansaray Kundu Beach je lociran u regiji Kundu , 14km od centra Antalije, 12km od aerodrome Antalija.
Smeštaj: Ukupan broj soba je 400. Standardnih 260 soba (28m²,max.2 osobe, najviše soba sa dva ležaja), velikih soba 96 (35m², 2+1 osoba, sve su sa pogledom na kopno), povezanih soba 40 (56m2,2+2), 4 sobe za hendikepirane osobe. Postoje sobe za nepušače. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fenom, centralnu klimu, koja radi u zavisnosti od vremena, direktnu telefonsku liniju, sef, internet konekciju koja se posebno plaća, mini bar (samo bezalkoholno piće, dopunjuje se svakog dana), satTV, balkon ili terasu.
Usluga u hotelu Kervansaray Kundu Beach Antalija :Ultra all inclusive- švedski sto, ručak, večera, snack restorani za jutarnji i popodnevni snack, kafa, čaj. Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića se ne naplaćuju. Posebno se plaćaju: luksuzna uvozna pića, vina u A’la karte restoranima,sva flaširana pića, sobna usluga. Riblji i italijanski A’la karte restorani se plaćaju.

Sadržaj:Glavni restoran sa švedskim stolom, doručak, ručak i večera, a la karte restorani: Otoman, Mediterranean, Italian-sa rezervacijom i to samo jednom u toku boravka, barovi unutar hotelskog kompleksa, snack restorani, poslastičarnice za popodnevne kolače i čaj. Usluge lekara, servis za pranje i sušenje veša, bebi servis, rent a car, telefon, faks, internet konekcija, salon lepote, frizer i tržni centar se posebno plaćaju.

Plaža:Hotel ima svoju plažu, peščanu, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima, koji se ne plaćaju

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, streličarstvo. Masaža, spa centar, salon lepote, časovi tenisa i osvetljenje, bilijar, rafting, sportovi na vodi, škola ronjenja se posebno plaćaju. Zabavni programi za odrasle i decu preko dana, šou programi uveče. Mini klub za decu 04-12 godina

 

Galerija Fotografija – Hotel Kervansaray Kundu Beach Antalija :

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.