021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Kervansaray Kundu Beach Antalija, 5*

 KERVANSARAY KUNDU BEACH HOTEL ANTALIJA 5*

Položaj: Hotel Kervansaray Kundu Beach je lociran u regiji Kundu , 14km od centra Antalije, 12km od aerodrome Antalija.
Smeštaj: Ukupan broj soba je 400. Standardnih 260 soba (28m²,max.2 osobe, najviše soba sa dva ležaja), velikih soba 96 (35m², 2+1 osoba, sve su sa pogledom na kopno), povezanih soba 40 (56m2,2+2), 4 sobe za hendikepirane osobe. Postoje sobe za nepušače. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fenom, centralnu klimu, koja radi u zavisnosti od vremena, direktnu telefonsku liniju, sef, internet konekciju koja se posebno plaća, mini bar (samo bezalkoholno piće, dopunjuje se svakog dana), satTV, balkon ili terasu.
Usluga u hotelu Kervansaray Kundu Beach Antalija :Ultra all inclusive- švedski sto, ručak, večera, snack restorani za jutarnji i popodnevni snack, kafa, čaj. Sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića se ne naplaćuju. Posebno se plaćaju: luksuzna uvozna pića, vina u A’la karte restoranima,sva flaširana pića, sobna usluga. Riblji i italijanski A’la karte restorani se plaćaju.

Sadržaj:Glavni restoran sa švedskim stolom, doručak, ručak i večera, a la karte restorani: Otoman, Mediterranean, Italian-sa rezervacijom i to samo jednom u toku boravka, barovi unutar hotelskog kompleksa, snack restorani, poslastičarnice za popodnevne kolače i čaj. Usluge lekara, servis za pranje i sušenje veša, bebi servis, rent a car, telefon, faks, internet konekcija, salon lepote, frizer i tržni centar se posebno plaćaju.

Plaža:Hotel ima svoju plažu, peščanu, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima, koji se ne plaćaju

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, streličarstvo. Masaža, spa centar, salon lepote, časovi tenisa i osvetljenje, bilijar, rafting, sportovi na vodi, škola ronjenja se posebno plaćaju. Zabavni programi za odrasle i decu preko dana, šou programi uveče. Mini klub za decu 04-12 godina

 

Galerija Fotografija – Hotel Kervansaray Kundu Beach Antalija :

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.