021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Limak Lara Hotel 5*  Antalija

 

LIMAK LARA DE LUXE HOTEL & RESORT  LARA ANTALYA

Lima Larajr je jedan od najlepših hotela u ovoj oblasti, nalazi se 25 kilometara od centra Antalije i trinaest kilometara od aerodroma, na privatnoj peščanoj plaži. Bez daha će Vas ostaviti atmosfera u devet različitih restorana u kojima ćete moći da probate čak i suši, sedam fantastično uredjenih barova, kao i svi ostali sadržaji hotela kao što su spoljašnji bazen ogromne površine sa čak osam tobogana, unutrašnji bazen sa tri jacuzzija, SPA centar i razne vrste masaže, sauna, tursko kupatilo, fitness centar, amfiteatar, diskoteka, mini klub sa animacijom za najmladje goste, sala za squash, teniski teren… Svaka soba ima terasu, TWC, klimu, plazma TV, telefon, minibar, sef i fen. Family sobe imaju dve odvojene prostorije. Usluga u hotelu je ultra sve uključeno, švedski sto (samoposluživanje).

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Lara Kundu. Udaljen je 15 km od aerodroma Antalija i 25 km od centra Antalije.
 
Usluga: Ultra all inclusive– švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnju i popodnevnu užinu, večeru, kasnu noćnu užinu. Sva domaća i strana alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama obnavlja se svakog dana, usluge peglanja od 09.00-16.00, sobna usluga od 02.00 do 04.30, A’la Carte restorani – italijanski, turski i indijski. U uslugu ultra all inclusive nije uključeno: sva flaširana domaća i uvozna pića, sveži voćni sokovi i luksuzna strana pića, pakovan sladoled u barovima. Za Meksički, Riblji i Thai&Sushi restoran se plaća rezervacija.
 
Sadržaj:Zen – glavni restoran, A’la Carte restorani – La Cuccina (italijanska kuhinja), Revan (turska kuhinja), Tandori (indijska kuhinja), Gringos (meksička kuhinja), Sandal (riblji restoran), Sushithai (Tai & Sushi restoran), snack pored bazena, barovi u raznim delovima hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuju: usluge lekara, čuvanje dece, vešeraj, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, rent a car i troškovi kupovine u prodavnicama.
 
Plaža:Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, teniski tereni, skvoš, stoni tenis, nemotorizovani sportovi na vodi. Posebno se naplaćuju: Massage & SPA centar, rasveta teniskih terena, časovi tenisa, oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, bilijar i kuglanje. Animacioni program tokom dana i uveče, mini i junior klubovi sa raznim programima organizuju profesionalni timovi.

 

Smeštaj:Hotel ima ukupno 446 soba. Standardnih soba ima 323 (32m², 2+1pax), porodičnih soba 92 (65m², 2+2pax, dve odvojene sobe sa kliznim vratima izmedju), 11 junior jacuzzi suit soba (45m²), 15 suit soba sa jacuzijem (70m²). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo dopunjuju se svakog dana), satelitski plazma TV i balkon ili terasu.

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Fotografije hotela:

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turisticke agencije Jahorina Info Doo
21000 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
Tel : 021/6612 266 021/6613 953
letoinfons@gmail.com

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.