021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Lord Complex 3* – Krf

Ponuda hotela na Krfu, leto 2023!!!

LORD COMPLEX

 Lord Complex se nalazi u Agios Georgiosu na Krfu, koji se prostire pored prostrane pescane plaze, dugacke cak 4km. Hotel je okruzen predivnim zelenilom. Ovaj kompleks predstavlja utociste i  mesto za odmor u pravom smislu reci. Ovaj porodicni kompleks sa  domacinskom atmosferom predstavlja jedan od najpopularnijih apartmanskih smestaja u juznom delu ostrva.

Smeštaj : Svaki studio ili apartman opremljen je kupatilom, cajnom kuhinjom, TV-om i klimom uz doplatu.

Usluga u kompleksu : Najam studia ili apartmana

Sadržaj: Lord complex ima bar, mogucnost za pravljenje rostilja, bazen, deciji bazen, igraliste, rent-a-car, menjacnicu. Svaki studio ili apartman opremljen je kupatilom, cajnom kuhinjom, TV-om i klimom uz doplatu. . Ovaj objekat nema klasicnu recepciju ali je tu uvek neko ko je gostima na raspolaganju i kome se mogu obratiti.

Plaža: Udaljen je 150 metara od “tropske” pescane plaze.

 
 
Galerija fotografija hotela Lord Complex Krf:
 
 

 

Pošalji Upit

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.