021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

 

Metamorfozis leto 2023 !!!

Metamorfozis apartmani !!!

 

Apartmani letovanje Metamorfozis.Popusti za rane uplate…Cene vec od 89  !

Već sam naziv letovališta Metamorfozis -“Preobrazenje”„obećava“ nekakvo preobraženje, ali samo pod uslovom da gostima odgovara odmor bez letnje vreve, nervoze, gužve, kao i bez ponude za „ozbiljan“ večernji provod. Već osmi put nudimo letovanje u ovom selu sa stotinak kuća i desetak ulica, 105 kilometara jugoistočno od Soluna, na početku drugog „prsta“ poluostrva Halkidiki.

Osim šetnji uz more ili po šumi, može se, korišćenjem redovnih autobuskih linija, lako i brzo stići do obližnjeg Nikitija (6 km.) ili najpoznatije turističke destinacije Neos Marmarasa (30 km.). Uz asistenciju našeg, većini omiljenog, predstavnika Janisa može se krstariti uz zapadne obale Svete Gore, uživati u „Waterlandu“ ili istražiti po neka od skrivenih uvala i plaža Sitonije.

Metamorfozis je potpuno okružen gustim četinarskim šumama i morem, zbog čega ima status vazdušne banje. Glavni ukras je prostrani, stoletni park a plaža je peščana i kilometrima duga. Na „dohvat ruke“, bez obzira na lokaciju izabranog smeštaja kod gostoljubivih domaćina, je i desetak taverni i restorana, nekoliko dobro snabdevenih marketa i prodavnica, ribarnica, pekara, rent a car agencija.

Nasa ponuda za ovu sezonu u Metamorfozisu :

Metamorfozis letovanje

1.  Vila Asimina – Metamorfozis apartmani:

Grcka letovanje | Metamorfozis apartmani

Ova kuća je locirana na rubu parka i šume, pet minuta hoda do plaže i marketa. Apartmani i studia su dobro opremljeni, uz, većinom, mala kupatila (bez tuš kade) i velike kuhinje, sa TV i bez klima uređaja. Sa dvorišnih terasa pogled je dosta ograničen susednim objektima ali su sve prostrane i sve su u celodnevnoj hladovini. U dvorištu se može spremati roštilj a preko puta, u parku, mogu se družiti odrasli i igrati deca. Odmah tu je i parking.

1/2 studio ili 1/2 TD ap. : dva standardna ležaja, terasa gleda na dvoriše, mala kupatila

1/3 TD apartman            : široki (140 cm) i standardni ležaj, terasa gleda na dvorište, mala kupatila

1/3 TP apartman            : široki i standardni ležaj, terasa orijentisana na park i more

1/4 TD apartman            : široki ležaj u sobi i dva standarna u pregrađenom delu trpezarije, terasa na dvorište  (ima i peti, besplatan ležaj)

1/4 TP apartman            : u obe sobe po dva standardna ležaja, terasa gleda na park i more (postoji i peti, besplatan ležaj)

 

 


 

2.Apartmani Petridis Village – Metamorfozis letovanje

  Metamorfozis apartmani

“PETRIDIS U SELU” je dobar i logičan izbor za sve uzraste a naročito za porodice, bez obzira na broj dece. Prostorno komotni apartmani nalaze se u sporednoj ulici sa malo saobraćaja, u okruženju punom zelenila, na minut hoda od marketa i pekare i na šest-sedam od parka i plaže. Svi su funkcionalni, sa TV i klima uređajima, imaju ili prostrane, dvorišne ili klasične terase (na spratu). Parkiranje je na ulici, ispred ili u blizini kuće.

1/2                     : dva standardna ležaja u spavaćoj sobi

1/3                     : tri standardna ležaja ili široki (140cm) i standardni ležaj u spavaćoj sobi

1/4 S (small)   : dva standardna ležaja i široki u jedinoj spavaćoj sobi

1/4 L  (large)   : po dva standardna ležaja u obe spavaće sobe ili dva standardna u spavaćoj sobi i široki (160cm) u dnevnom boravku

(ima i peti, besplatan ležaj)

 

 

                                 CENOVNIK 2023!!

 

 

 

 

3. Apartmani Petridis Beach B- Metamorfozis

  Metamorfozis letovanje | Apartmani Metamorfozis

 

U drugom od dva objekta kompleksa “PETRIDIS PORED PLAŽE” nalaze se smeštajne jedinice tipa STUDIO, izgrađene 2007. godine. Odlikuje ih vrhunski kvalitet nameštaja, instalacija i inventara, uz TV (satelitski RTS 1) i klima uređaje u nevelikom prostoru (20 m2). Karakteristične su natkrivene dvorišne terase u mirnom i tihom okruženju, sa gustim zelenilom. Lokacija je savršena, sve što je potrebno na letovanju je na “dohvat ruke”, uključujući i ulični parking, u neposrednoj blizini..

 

1/2 studio        : dva standardna ležaja

1/3 studio        : široki (140cm) i standardni ležaj

 

 

 

 

We cannot display this gallery

 

Studia i apartmani „PETRIDIS PORED PLAŽE“ izgrađeni su početkom 2007. i odlikuje ih vrhunski kvalitet nameštaja, instalacija i inventara, uz TV i klima uređaje u, kod studia, nevelikom prostoru. Karakteristične su natkrivene dvorišne terase u mirnom i tihom okruženju, sa gustim zelenilom. Do najbližeg dela plaže je stotinak koraka, market je odmah „iza kuće“ a do parka, dečijeg igrališta i restorana – nekoliko minuta hoda. Parking na ulici se nalazi u neposrednoj blizini.

 

1/2 studio        : dva standardna ležaja

1/3 studio        : široki (140cm) i standardni ležaj

1/4 apartman  : široki ležaj u spavaćoj sobi, dva standardna u trpezariji

 


 

4. Vila Kostas – Metamorfozis leto 2023

 

„Kostas“ ili „4-YOU“je potpuno novi aparthotel, na tri ili četiri minuta hoda od plaže, odnosno do pekare, marketa i parka. Studia i apartmani su opremljeni luksuznim nameštajem i inventarom, plazma TV sa satelitskim programom i besplatnim wirelless internetom, klima uređajem, sefom, fenom za kosu. Čistoću smeštajnih jedinica domaćini održavaju svakodnevno. Tu je i bazen 11 x 6 metara kao i mali – za decu.Parkiranje u ulicama neposredno pored objekta nije uvek lako rešivo.

 

1/2 studio      : dva standardna ležaja

1/2 +1 studio : tri standardna ležaja sa time da je treći dužine samo 160 cm

1/3 apartman : široki (150 cm) ležaj u spavaćoj sobi i standardni u dnevnom boravku

1/4 apartman : široki (150 cm) ležaj u spavaćoj sobi i široki (120 cm) u dnevnom boravku

 

 

 

 

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ:          Organizovan je za sve termine, uz garantovane polaske iz SOMBORA, SUBOTICE, SENTE, KIKINDE, ZRENJANINA, SR. MITROVICE, NOVOG SADA I BEOGRADA

 

Uobičajeno vreme dolaska autobusa u letovalište je oko 15h00 po lokalnom vremenu (+1 sat u odnosu na naše vreme). U slučaju dolaska ranije od predviđenog vremena, moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica.

Kompletan cenovnik ponude Metamorfozis apartmani

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Elnos Tours

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.