021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs
Otkrijte čarobni svet letovanja na Mikonosu, ostrvu koje očarava svojom plavom rajsom atmosferom. Iskusite nezaboravne trenutke na najlepšim plažama, od beskrajno belog Pserimosa do hipnotišuće Egremni plaže. Prepustite se blagodetima tirkizne vode dok uživate na zlatnom pesku, dok vas talasi nežno miluju. Nakon osveženja, istražite izvanredne restorane ostrva, uživajući u svežim morskim plodovima i tradicionalnim grčkim specijalitetima. Budite uzbudjeni tokom noći i otkrijte neodoljiva mesta koja treba posetiti. Prošetajte uskim kaldrmama Mikonosa i doživite jedinstvenu atmosferu lokalnih taverni, barova i klubova. Prepustite se čarima ovog rajskog kutka Grčke i stvorite nezaboravne uspomene. Letovanje na Mikonosu čeka na vas!
Letovanje na Mikonosu
Otkrijte čaroliju Mikonosa

Otkrijte čaroliju Mikonosa. Plaže na Mikonosu će vas očarati svojom predivnom lepotom i raznovrsnošću. Ovo je savršena destinacija za Mikonos letovanje, bilo da ste ljubitelj mirnih uvala ili uzbudljivih plažnih zabava. Mikonos nudi neverojatna iskustva, od prekrasnih peščanih plaža do skrivenih, tirkiznih zaliva, koja će zadovoljiti svačije želje. Uživajte u kristalno čistom moru, opustite se na udobnim ležaljkama ili isprobajte različite vodene sportove. Plaže na Mikonosu pružaju savršen spoj prirode, avanture i opuštanja. Iskoristite priliku da istražite ovo rajsko odredište.

Restorani na Mikonosu

Preporučujemo vam tri najpoznatija restorana na Mikonosu koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Prvi je restoran “Nammos”, poznat po svojoj luksuznoj i glamuroznoj atmosferi te vrhunskim jelima mediteranske kuhinje. Drugi restoran koji svakako morate posjetiti je “Interni by Mykonos Social”, s modernim ambijentom i savršeno pripremljenim specijalitetima međunarodne kuhinje. Za ljubitelje tradicionalne grčke hrane, preporučujemo posetu restoranu “Kiki’s Taverna”, skrivenom u prekrasnoj prirodi s pogledom na plažu Agios Sostis. Uživajte u nezaboravnom iskustvu gastronomije na Mikonosu!

Nudimo širok izbor hotela na Mikonosu koji zadovoljavaju sve potrebe putnika. Bez obzira da li tražite luksuzni smeštaj sa zadivljujućim pogledom ili udobne opcije pristupačne  vašem budžetu, imamo sve to. Uživajte u živopisnoj kulturi ostrva, uživajući u svežim morskim plodovima i tradicionalnim grčkim specijalitetima.  istražitei neodoljiva mesta dok letijete na Mikonosu. Prošetajte uskim kaldrmama Mikonosa i doživite jedinstvenu atmosferu lokalnih taverni, barova i klubova. Prepustite se čarima ovog rajskog kutka Grčke i stvorite nezaboravne uspomene. Vaše sanjano letovanje na Mikonosu vas čeka!