021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Miracle Resort Hotel 5*  Antalija

MIRACLE RESORT HOTEL  ANTALIJA Lara

Položaj Hotela Miracle : Hotel se nalazi u oblasti Lara. Udaljen je 12 km od aerodroma Antalija i 11 km od centra Antalije.

Smeštaj: Hotel Miracle  ima ukupno 696 soba. Standardnih soba ima 425 (28-35m²; 3+1pax,), povezanih soba ima 122 (dve standardne sobe odvojene vratima), 14 junior suita (75m2,max4pax), 11 soba je prilagođenih invalidima i sobe za nepušače. Sve sobe imaju balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tušem , fen, centralni klima uređaj(radi u zavisnosti od vremenskih uslova), direktnu telefonsku liniju, tepih, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjuju se svakog dana), satelitsku TV i muzičke kanale.

Usluga u hotelu Miracle: Ultra all inclusive– švedski sto za rani doručak, kasni doručak, ručak i večeru, čaj, kafu i kasnu užinu. Sva domaća bezalkoholna i alkoholna pića, standardna uvozna pića se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: brendirana uvozna pića, A’la carte restorani,uvozna pića, takodje u ovim restoranima deci 0-6 godina nije dozvoljen ulaz, sveže ceđeni voćni sokovi, sobna usluga, pića u Bridge baru.

Sadržaj hotela: Turkuaz – glavni restoran u kojem se servira švedski sto (strana pića nisu servirana), A’la Carte restorani: Miracolo (italijanska kuhinja), Anatolia (turska kuhinja), Lagos (riblji restoran), Mexican-meksicki restoran. Lobby bar (domaća i neka strana pića od 10.00 do 02.00), bar pored bazena (domaća i neka strana pića od 10:00 do 23:00), bar na plaži (samo bezalkoholna pića). U Bridge baru se sva pića naplaćuju. Posebno se naplaćuju: sobna usluga, usluge lekara, vešeraj, čuvanje dece, internet café, kompjuterske igrice, telefon, faks, dečija kolica, tržni centar i internet konekcija u sobi.

Plaža Hotela Miracle Antalija:Hotel poseduje privatnu, peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazen za decu, tobogan, fitnes centar, aerobik, step aerobik, gimnastika, fudbal, mali fudbal, fudbal i odbojka na plaži, košarka, tenis, stoni tenis, streljana, šah, pozorište, celodnevna i večernja animacija, turske noći, pub, muzika uživo, otvoreni disco i bioskop se ne naplaćuju. Oprema za tenis, rasveta za tenis i časovi tenisa, bilijar, solarijum, masaža, SPA centar i usluge kozmetičkog salona, internet, kompjuterske igrice i sportovi na vodi posebno se naplaćuju. Animacioni program za odrasle i decu tokom dana, mini klub za decu od 4 do 14 godina starosti i junior klub.

Cenovnik Hotel Miracle Antalija :

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja
* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji
· popusti za decu u hotelima:
· deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Galerija fotografija Hotel Miracle Antalija :
 
 

Program putovanja za čarter let:
1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.
2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata:
– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja
– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd
– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)
– usluge predstavnika i organizaciju putovanja
Cena aranžmana ne obuhvata:
– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)
– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)
– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji
– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema
važećem tariferu)
– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.