021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Nea Flogita leto  !

Za ovo leto u Nea Flogiti smo pripremili ponudu apartmana. i hotela na Halkidikiju.  Medju apartmanima koje izdvajamo od ostalih za leto 2023 je vila Aristotelis, ponajvise zbog odnosa cene i kvaliteta.

Apartmani Aristotelis

 

Nea Flogita mesto koje je osnovano 1923. Podigli su ga Grci koji su u to vreme izbegli iz Kapadokije.  Ovo je svake godine sve popularnije letovaliste i za turiste iz nasih krajeva. Posebno povoljna ponuda za ovo leto su ” Popusti za rane uplate”, gde mozete ostvariti ustedu i do 15 % na vec postojece povoljne cene letovanja u Nea Flogiti.

Mesto Nea Flogita ima nesto manje od 2000 stanovnika. Leti se taj broj znatno uveca. Ovo letovaliste se razvija i svake sezone prima sve vise turista. Blizina Soluna, Nea Moudanje, prelepa plaza  i ponuda koja je iz godine u godinu sve veca, cine Nea Flogitu sve atraktivnijom.

Plaža je duga preko 1,5 kilometara i prilično široka. Mnostvo kafica i letnjih barova. Suncobrani i lezaljke se ne naplacuju.  (Mogu se koristiti uz konzumaciju.).

More je kristalno cisto i mirno (Ponekad’ u popodnevnim casovima bude malo vetra i tad je more malo nemirnije). Uz plazu ima nekoliko hotela, taverni , igralista za decu…

Zbog svega ovoga je Nea Flogita nasa preporuka za leto 2023.

SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,

Informacije i  Call Centar

 

Nea Flogita apartmani Arisotelis

Nea Flogita apartmani Arisotelis

NEA FLOGITA je malo, ali atraktivno turističko mesto u centralnom delu Halkidikija, na samo 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Locirana je između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom...

read more

Pošalji Upit

Nea Flogita leto 2023

NEA FLOGITA je malo, ali atraktivno turističko mesto u centralnom delu Halkidikija, na samo 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Locirana je između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uređeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uređenim baštama. U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka. Parkići za decu, očuvana priroda u okolini, u daljini nazire se Solun. U poslednjih desetak godina postala je pravo mondensko mesto, omiljeno kod svih i može se pohvaliti velikim brojem mesta za izlazak.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.