021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Nea Flogita leto  !

Nea Flogita leto ponudu apartmana. i hotela na Halkidikiju.  Medju apartmanima koje izdvajamo od ostalih za leto 2024 je vila Aristotelis, ponajvise zbog odnosa cene i kvaliteta.

Apartmani Aristotelis

 

Nea Flogita mesto koje je osnovano 1923. Podigli su ga Grci koji su u to vreme izbegli iz Kapadokije.  Ovo je svake godine sve popularnije letovaliste i za turiste iz nasih krajeva. Posebno povoljna ponuda za ovo leto su ” Popusti za rane uplate”, gde mozete ostvariti ustedu i do 15 % na vec postojece povoljne cene letovanja u Nea Flogiti.

Mesto Nea Flogita ima nesto manje od 2000 stanovnika. Leti se taj broj znatno uveca. Ovo letovaliste se razvija i svake sezone prima sve vise turista. Blizina Soluna, Nea Moudanje, prelepa plaza  i ponuda koja je iz godine u godinu sve veca, cine Nea Flogitu sve atraktivnijom.

Plaža je duga preko 1,5 kilometara i prilično široka. Mnostvo kafica i letnjih barova. Suncobrani i lezaljke se ne naplacuju.  (Mogu se koristiti uz konzumaciju.).

More je kristalno cisto i mirno (Ponekad’ u popodnevnim casovima bude malo vetra i tad je more malo nemirnije). Uz plazu ima nekoliko hotela, taverni , igralista za decu…

Zbog svega ovoga je Nea Flogita nasa preporuka za leto 2024.

SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,

Informacije i  Call Centar

 

Nea Flogita apartmani Arisotelis

Nea Flogita apartmani Arisotelis

Nea Flogita Apartmani Arisotelis NEA FLOGITA je malo, ali atraktivno turističko mesto u centralnom delu Halkidikija, na samo 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Locirana je između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža...

read more

Nea Flogita leto 2024

NEA FLOGITA je malo, ali atraktivno turističko mesto u centralnom delu Halkidikija, na samo 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Locirana je između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uređeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uređenim baštama. U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka. Parkići za decu, očuvana priroda u okolini, u daljini nazire se Solun. U poslednjih desetak godina postala je pravo mondensko mesto, omiljeno kod svih i može se pohvaliti velikim brojem mesta za izlazak.