021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Kariatis Pefkohori  leto 2024 !!!

 FIRST MINUTE!!!   Vila Kariatis Pefkohori 15 % popusta !!!

Vila Kariatis Pefkohori : 

 

Cene “vila KARIATIS Pefkohori” su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja, osim cena koje su oznacene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene. Cene oznacene zvezdicom su paket aranmani i obuhvataju 10 nocenja+ autobuski prevoz, po osobi. U slucaju sopstvenog prevoza, kod paket aranzmana se cena umanjuje 30 eura po osobi.

Opis vile Kariatis Pefkohori :

Vila „KARIATIS“ je izuzetno tražena na našem tržištu zbog svoje izuzetne pozicije i veoma lepih studija i apartmana koja ta kuća nudi, kao i zbog obezbeđenog PARKING prostora za sve naše putnike. Vila KARIATIS Pefkohori, u svom sastavu ima  dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i veliki četvorokrevetni apartman.

Vila KARIATIS  se nalazi na samom šetalištu u srtogom centru Pefkohorija, a udaljena je od plaže nepunih 30 metara. Izuzetna pozicija nudi Vam izuzetno letovanje kako za porodice tako i za pojedince .

DVOKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

TROKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

ČETVOROKREVETNI APARTMAN:

Sastoji se od spavaće sobe sa dva singl standardna ležaja,dnevnim boravkom sa takođe dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem. Takođe u dnevnom boravku se nalazi odvojeni deo u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i ogromnu terasu sa pogledom na šetalište i jednim delom na more.

 

Cenovnik Vila Kariatis Pefkohori leto 2024, u pripremi

 

 

[fbshare type=”button”]

 

no images were found

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE UKLJUČENO U CENU

Cene su na bazi 10 noćenja po osobi

* ARANŽMANI SA ZVEZDICOM SU PAKET ARANŽMANI NA BAZI 10 NOĆI+BUS  i NE MOGU SE KOMBINOVATI SA OSTALIM POPUSTIMA. U slučaju sopstvenog prevoza za paket aranžmane,cena se umanjuje za 30 eura po osobi.

 Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Sole Azur.