021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Kariatis Pefkohori  leto 2023 !!!

 FIRST MINUTE!!!   Vila Kariatis Pefkohori 15 % popusta !!!

Vila Kariatis Pefkohori : 

 

Cene “vila KARIATIS Pefkohori” su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja, osim cena koje su oznacene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene. Cene oznacene zvezdicom su paket aranmani i obuhvataju 10 nocenja+ autobuski prevoz, po osobi. U slucaju sopstvenog prevoza, kod paket aranzmana se cena umanjuje 30 eura po osobi.

Opis vile Kariatis Pefkohori :

Vila „KARIATIS“ je izuzetno tražena na našem tržištu zbog svoje izuzetne pozicije i veoma lepih studija i apartmana koja ta kuća nudi, kao i zbog obezbeđenog PARKING prostora za sve naše putnike. Vila KARIATIS Pefkohori, u svom sastavu ima  dvokrevetna i trokrevetna studija, kao i veliki četvorokrevetni apartman.

Vila KARIATIS  se nalazi na samom šetalištu u srtogom centru Pefkohorija, a udaljena je od plaže nepunih 30 metara. Izuzetna pozicija nudi Vam izuzetno letovanje kako za porodice tako i za pojedince .

DVOKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

TROKREVETNI STUDIO:

Sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.

ČETVOROKREVETNI APARTMAN:

Sastoji se od spavaće sobe sa dva singl standardna ležaja,dnevnim boravkom sa takođe dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem. Takođe u dnevnom boravku se nalazi odvojeni deo u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i ogromnu terasu sa pogledom na šetalište i jednim delom na more.

 

Cenovnik Vila Kariatis Pefkohori leto 2023, u pripremi

 

 

[fbshare type=”button”]

 

no images were found

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE UKLJUČENO U CENU

Cene su na bazi 10 noćenja po osobi

* ARANŽMANI SA ZVEZDICOM SU PAKET ARANŽMANI NA BAZI 10 NOĆI+BUS  i NE MOGU SE KOMBINOVATI SA OSTALIM POPUSTIMA. U slučaju sopstvenog prevoza za paket aranžmane,cena se umanjuje za 30 eura po osobi.

 Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Sole Azur.

 

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.