021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Pefkohori Hotel Alia Palace leto 2023 !!!

Cenovnik Hotel Alia Palace i opis smestaja !!!

Hoteli u Pefkohoriju

 Pefkohori Hotel Alia Palace. Hotel moderne arhitekture i izvanrednih prostornih rešenja. Nalazi se na uzvišenju iznad Pefkohorija, na samo nekolioko minuta hoda od centra. Pogled sa prirodne terase hotela na more i panoramu grada je veličanstven i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sve sobe sadrže kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, klima uredjaj, TV sa satelitskim programima, mini bar, sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu.

Standardne sobe: oko 25 m2, rasporedjene su u dve zgrade u okviru kompleksa, primaju najviše 3 osobe, imaju pogled na more (direktno ili bočno)
Executive suite seaview: oko 90m2, luksuznije i nalaze se u odvojenoj prizemnoj zgradi koja gleda na more. Pored navedenih sadrzaja standardnih soba, svite su opremljene i CD-DVD sistemom, bežičnim telefonom, fax aparatom, TV setom sa velikim ekranom, djakuzijem, odvojenom tuš-kabinom u kupatilu. U svom sklopu svaka ima mali privatni bazen i mogućnost sopstvenog parkinga (uz doplatu). U svitama je moguće smestiti i do 5 osoba.

Sadržaj hotela: otvoreni bazen, restoran, bar, bar kraj bazena, konferencijska sala kapaciteta do 150 ljudi, teretana, djakuzi, prodavnica suvenira, štampe i časopisa i cigareta, besplatan transfer servis gostiju do plaže, internet i biznis centar, bazen i igralište za decu, teniski teren…

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola – samoposluživanje).

CENOVNIK :

pefkohori hoteli |Pefkohori hotel Alia PalaceSobe hotela Alia PalaceHotel sa bazenom Pefkohori

Cenovnik Pefkohori hotel Alia Palace 2023 u pripremi

Za uplate do 01.februara, 15 % popusta na cene iz tabele.

 

 max.broj
osoba
usluga28.04-21.0522.05-16.06
19.09-02.10
17.06-20.07
23.08-18.09
21.07-22.08
DBL *      
Bungalov sa bazenom**      
Family soba**      
      
dete od 0-12god.u DBLpopustbesplatnobesplatnobesplatno 

* Cene po osobi i danu za datu uslugu    ** Cene po smestajnoj jedinici i po danu za datu uslugu

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.