021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Ovu smo stranicu posvetili plazama u Okolini Sivote..Uskoro cemo postaviti fotografije i malo siri opis.
Cesto nas pitaju gde su najlepse plaze u Grckoj.
Sitonija ima prelepe plaze, Ostvra obiluju prelepim plazama . Stoga smo se odlucili da plaze pdelimo po regionima i mestima. Jer Sivota ima tako laze koje vredi obici sve.

Ako ste bili na ovim ili u drugim plazamma u okolini Sivote, posaljite nam fotografije, opis, komentar ili vasu preporuku.

Plaza Galikos – Molos je vrlo blizu centra Sivote. Plaza je pescana i ima caffe bar gde se moze i popiti kafa ali i pojesti neki lagani obrok. More je mirno i vrlo toplo tako da je plaza idealna za porodice sa decom. Udaljenost od Sivote je oko 1.5km na putu prema Perdiki.

 

Zeri:Nalazi se odmah nakon Galikos.Plaža je peščana, toplo i uživate u jelu ili kafu tamo. Takođe, tu na tj plazi se nalaze i vodeni tobogani za sve uzraste.

 

Zavia: Zavia se nalazi izvan sela na putu ka selu Perdika . More je prilično hladno  . To je organizovana plaža koja takođe nudi bar – obrok .

 

Bella Vraka: Ovo je neverovatna plaža !!! Definitivno da ga posetite . Plaža je bukvalno na ostrvu Mourtemeno . Do plaze i ostrva se moze doći  prelazeci  preko plitkog mora pešice , gde je voda u visini kolena . Pre nego posetite ovu plažu treba ponesete sve što vam je potrebno, jer ne postoji nema kafeterija .

 

Mega Ammos: Plaza je locirana izvan sela, na putu prema Perdiki. Ona je jedna od plaza koje imaju mnostvo restorana, barova i cafeterija. Plaza je uredjena. Ono sto smo mi primetili je da voda ovde za nijansu hladnija i da na samoj plazi ima sitnih kameencica i sljunka.

 

Mikri Ammos:Plaza koja se nalazi odmah iz Mega Ammos. Na ovoj plazi takodje ima restorana i dobro je organizovana.

 

Pogledajte ponudu apartmana za sledece leto u Sivoti..

Takodje mozete pogledati sajt sa opisom Sivote, okoline i verovatno najkompletinjom ponudom u Sivoti za leto 2021

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.