021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Antalija hoteli sa 5 zvezdica;

Porto Bello Hotel Resort & Beach Antalija 2023

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA  5* – KONYAALTI – ANTALYA

Položaj: Hotel Porto Bello se nalazi na poznatoj Konyalti plaži. Udaljen je 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: HotePorto Bello ima ukupno 346 soba.Ima 279 standardnih soba (max. 3 osobe), porodičnih soba 28 (max 4 posobe) i junior suit-a 28 (max 3 pax), 8 senior suit soba (max 3 pax) i 3 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili planinu, kupatilo sa kadom ili tušem, telefon, fen, klima uređaj – centralni sistem, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (sokovi i pivo), tepih, satelitsku TV antenu i muzičke kanale.

Usluga – Hotel Porto Bello : All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, snack rucak, ručak, večeru, popodnevna kafa, čaj, kolači, ponoćna užina, A’la Carte restorani za koje je potrebna rezervacija unapred; sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 02.00 časa. Posebno se plaćaju: strana pića i sveži voćni sokovi i sobna usluga.

Sadržaj: Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani: italijanski, meksički, riblji, turski, 5 barova u hotelskom kompleksu. Posebno se naplaćuju: soping centar, frizer, vešeraj, hemijsko čišćenje, usluge lekara, čuvanje dece, kompjuterske igrice, internet, fax,telefon, sobna usluga i rent a car.

Plaža: Hotel poseduje privatnu plažu na poznatoj Konyalti plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel poseduje i podzemni prolaz do plaže.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, teniski tereni, stoni tenis, streljana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo i odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju: teniski tereni u večernjim satima sa osvetljenjem, oprema, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, masaža, SPA centar i kozmetički salon.

 

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji 

  • popusti za decu u hotelima:
  • deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.
Zabavni program tokom dana i specijalni večernji šou program. Mini klub za decu od 05 do 12 godina. “>www.portobello.com.tr
 

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

 

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema   

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.