021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Antalija hoteli sa 5 zvezdica;

Porto Bello Hotel Resort & Beach Antalija 2018

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA  5* – KONYAALTI – ANTALYA

Položaj: Hotel Porto Bello se nalazi na poznatoj Konyalti plaži. Udaljen je 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj: HotePorto Bello ima ukupno 346 soba.Ima 279 standardnih soba (max. 3 osobe), porodičnih soba 28 (max 4 posobe) i junior suit-a 28 (max 3 pax), 8 senior suit soba (max 3 pax) i 3 sobe prilagođene invalidima. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili planinu, kupatilo sa kadom ili tušem, telefon, fen, klima uređaj – centralni sistem, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (sokovi i pivo), tepih, satelitsku TV antenu i muzičke kanale.

Usluga – Hotel Porto Bello : All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, snack rucak, ručak, večeru, popodnevna kafa, čaj, kolači, ponoćna užina, A’la Carte restorani za koje je potrebna rezervacija unapred; sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 02.00 časa. Posebno se plaćaju: strana pića i sveži voćni sokovi i sobna usluga.

Sadržaj: Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani: italijanski, meksički, riblji, turski, 5 barova u hotelskom kompleksu. Posebno se naplaćuju: soping centar, frizer, vešeraj, hemijsko čišćenje, usluge lekara, čuvanje dece, kompjuterske igrice, internet, fax,telefon, sobna usluga i rent a car.

Plaža: Hotel poseduje privatnu plažu na poznatoj Konyalti plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel poseduje i podzemni prolaz do plaže.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, teniski tereni, stoni tenis, streljana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo i odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju: teniski tereni u večernjim satima sa osvetljenjem, oprema, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, masaža, SPA centar i kozmetički salon.

 

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji 

  • popusti za decu u hotelima:
  • deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.
Zabavni program tokom dana i specijalni večernji šou program. Mini klub za decu od 05 do 12 godina. „>www.portobello.com.tr
 

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

 

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema   

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

Informacije i izdaje se sajt, u prostorijama turisticke agencije /
/
Tel /1: +381 6624079
Tel 2: +381 642253320 Mob.: /
/
funtours@sezampro.rs

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.