021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Sea Life Family Resort Hotel 5* – Antalija, letovanje

 SEA LIFE FAMILY RESORT – 5 * – ANTALIJA

 

Položaj: Hotel se nalazi u Konyalti regionu. Udaljen je 5 km od centra grada Antalije i 15 km od aerodroma.
Smeštaj: ukupan broj soba je 240. Standardnih soba ima 144 (18-22m2,2+1pax), junior suit-a 2 (35m2;max.3pax), family suit-a 90 (38m2, max.4pax, dnevna soba sa keramičkim podom i dva ista kreveta i jednim sofa krevetom, spavaća soba sa francuskim ležajem i parketom, vrata između, jedno kupatilo), 3 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama, 1 king suit (80m2,max.4pax). Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, keramički pod, mini bar (samo voda), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale.

 

Usluga: All Inclusive – koktel dobrodošlice, švedski sto za doručak, ručak, popodnevni sneck, večeru i kasni noćni sneck. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred. Posebno se naplaćuju: flaširana pića, uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđeni voćni sokovi, sladoled, sobna usluga i pića u disko klubu.

 

Sadržaj: Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Chinese, Mediterranean, Fish restoran, bar na krovu, Sneck&bar pored bazena, lobby bar, disko klub. Posebno se naplaćuju: lekar po pozivu, vešeraj, čuvanje dece, frizer, rent a car, tržni centar, internet kafe i kompjuterske igrice.

 

Plaža:Hotelska plaža je ispred hotela, ali se prelazi ulica, šljunkovita je, sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju (peškiri uz depozit).

 

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, dečije igralište koje se ne naplaćuje. Masaža, salon lepote&SPA centar, teniski tereni i sportovi na vodi se naplaćuju.

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji

  • popusti za decu u hotelima:
  • deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.