021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Sea Life Family Resort Hotel 5* – Antalija, letovanje

 SEA LIFE FAMILY RESORT – 5 * – ANTALIJA

 

Položaj: Hotel se nalazi u Konyalti regionu. Udaljen je 5 km od centra grada Antalije i 15 km od aerodroma.
Smeštaj: ukupan broj soba je 240. Standardnih soba ima 144 (18-22m2,2+1pax), junior suit-a 2 (35m2;max.3pax), family suit-a 90 (38m2, max.4pax, dnevna soba sa keramičkim podom i dva ista kreveta i jednim sofa krevetom, spavaća soba sa francuskim ležajem i parketom, vrata između, jedno kupatilo), 3 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama, 1 king suit (80m2,max.4pax). Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, keramički pod, mini bar (samo voda), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale.

 

Usluga: All Inclusive – koktel dobrodošlice, švedski sto za doručak, ručak, popodnevni sneck, večeru i kasni noćni sneck. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00, A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred. Posebno se naplaćuju: flaširana pića, uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđeni voćni sokovi, sladoled, sobna usluga i pića u disko klubu.

 

Sadržaj: Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Chinese, Mediterranean, Fish restoran, bar na krovu, Sneck&bar pored bazena, lobby bar, disko klub. Posebno se naplaćuju: lekar po pozivu, vešeraj, čuvanje dece, frizer, rent a car, tržni centar, internet kafe i kompjuterske igrice.

 

Plaža:Hotelska plaža je ispred hotela, ali se prelazi ulica, šljunkovita je, sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju (peškiri uz depozit).

 

Sport i zabava:Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, dečije igralište koje se ne naplaćuje. Masaža, salon lepote&SPA centar, teniski tereni i sportovi na vodi se naplaćuju.

 

* cene u tabeli su izražene u € po osobi za navedeni tip smeštajne jedinice za 7/10/11 ili 14 noćenja

* single soba, treća odrasla osoba i popusti za decu – na upit u Agenciji

  • popusti za decu u hotelima:
  • deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta. Deca koja ne plaćaju hotelski smeštaj, a imaju više od 2 godine, plaćaju avio prevoz (u iznosu od 189 evra u dinarskoj protivvrednosti),aerodromske takse i doplate za gorivo.

Program putovanja za čarter let:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja (obavezno dva dana ranije proveriti tačno vreme leta). Direktan čarter let za Antaliju. Organizovan transfer do izabranog hotela u izabranom mestu. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan – 7/10/11/14. dan: Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor,individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.

8/11/12/15. dan: Doručak. Napuštanje hotela do 12h. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:

– smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 7/10/11 ili 14 noćenja

– avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Antalija-Beograd

– transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

– usluge predstavnika i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– aerodromsku taksu 33 € (cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji)

– doplatu za gorivo (određuje je avio prevoznik JAT AIRWAYS 10 dana pre početka putovanja; očekivani iznos doplate je 14 €)

– cena ove takse je promenljiva kategorija i plaća se u agenciji

– putno zdravstveno osiguranje (agencija Fibula obezbeđuje polise DELTA GENERALI osiguranja, prema

važećem tariferu)

– transfere u Srbiji i ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni troškove fakultativnih izleta (nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor zaključen sa organizatorom izleta – inostrana agencija) i individualne troškove.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

OPISI HOTELA SADRŽANI SU U KATALOGU I DOPUNSKIM BROŠURAMA KOJE PRATE OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računaju se kao otkaz putovanja. Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna da vrati uplaćena sredstva u roku od 5 dana. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Fibula Air travel, Licenca OTP 6/2010.