021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Sitonija hoteli leto 2023

HOTEL ALL SENSES RESORT

Hotel “ALL SENSES RESORT”

Nalazi se na privatnoj plaži u zalivu Vourvourou na Sitoniji, sa pogledom na tamnoplavo more i zelenilo, za sve koji traže miran odmor i opuštanje, Ekies All Senses Resort ima šta da ponudi.

Svaka soba ovog hotela je jedinstvena. Opremljene su direktnom telefonskom linijom, wireless internetom, minibarom , CD ili DVD plejerom, SAT TV, klima uredjajem, fenom za kosu, posebnim kozmetičkim proizvodima u kupatilu, sefom.


CENOVNIK U PRIPREMI

 

Vurvuru hoteli | Sitonija hotel sa bazenom Sitonija Hoteli hoteli na Sitoniji | Vurvuru hoteli Vourvouru hoteli | terasa hotela

 

Standardne sobe: 22-30m2, za 2-3 osobe, jednostavan nameštaj od prirodnih materijala.
Superior sobe: 26-36m2, za 2-4 osobe, deo za dnevni boravak i deo za spavanje.
Luxury/Loft sobe: 24-30m2, luksuznije opremljene, kombinovana dnevno-spavaća soba; isključivo namenjene za 2 osobe.
Junior suite: 40-60m2, dnevna soba i odvojena spavaća soba, moderno i luksuzno uredjeno kupatilo sa djakuzijem, namenjene za 2-4 osobe.
Luxury/Loft suite: 50-80m2, dve odvojene sobe, luksuzno opremljene, za 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, djakuzi na otvorenom, parking, wireless internet, bejbi siting, menjačnica, organizacija privatnog izleta, prevoz, novinarnica i suvenirnica, ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, sportovi na vodi, pikado, iznajmljivanje bicikala, bilijar, stoni tenis, gimnastika, sauna, časovi joge…

Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)