021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Spanija Costa Brava

Spanija leto 2023 !

Aranzman: Spanija avionom

Costa Brava – Costa Maresme Barcelona

 

TURISTIČKO PUTOVANJE  11-12 DANA: Prevoz AVIONOM + smeštaj u Španiji (10-11 NOĆENJA) + transferi

Prevoz AVIONOM + smeštaj u Španiji (10-11 noćenja) + transferi

PROGRAM PUTOVANJA
1.dan Sastanak na aerodromu Beograd (Nikola Tesla) dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Geronu redovnim letom JU 254 je predviđeno oko 18:15 h. (Sva vremena su lokalna). Po dolasku u Geronu (očekivano vreme sletanja aviona je 20:45 h), transfer do izabranog hotela, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge.
2-10./11.dan Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
11./12.dan Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma Gerona. Redovan let JU 255 za Beograd oko 21:35 h (očekivano vreme sletanja aviona je oko 23:45 h). Dolazak u Beograd. (Sva vremena su lokalna). Kraj programa.
OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME POLASKA AVIONA.

OPIS HOTELA U PONUDI ZA LETO 2023 SPANIJA :

Spanija Letovanje

Hotel Royal Star se nalazi u popularnom letovalištu Lloret de Mar, na samo 250 metara od trgovačkog centra i oko 600m od plaže i predstavlja idealnu destinaciju za porodični odmor, ispunjen zabavom. U blizini hotela, nalazi se autobuska stanica. Sadržaj: restoran, više bazena za decu i odrasle, zabava za decu, recepcija, sef (koji se ugovara i plaća na recepciji hotela), diskoteka, igraonica, perionica, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, lift, terasa, prodavnica, bar pored bazena, caffe/bar, fitness centar, jacuzzi, sauna, menjačnica, suvenirnica, rent-a-car. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem). Svaka soba poseduje: TWC, TV, telefon, klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu. Usluga: Polupansion-doručak i večera (po principu samoposluživanja), pun pansion-doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).

no images were found

 

Spanija

Hotel Royal Beach se nalazi na samo 150 m od plaže Platja de Fenals i idealan je za porodice i parove. Udaljen je od centra Lloret de Mar-a oko 450m. Sadržaj: zabava, bazen, jacuzzi, sef (koji se ugovara i plaća na recepciji hotela), rent-a-car, perionica, solarijum, vrt, igralište za decu, restoran, bar. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem). Svaka soba poseduje: TWC, TV, telefon, klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu. Usluga: Polupansion-doručak i večera (po principu samoposluživanja), pun pansion-doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).

 

 

CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz avionom (redovnim letom, turistička klasa) na relaciji Beograd – Gerona – Beograd (sa obuhvaćenom uslugom 1 bezalkoholnog  pića i sendviča), prema programu;
• Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi ;
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji u Španiji na bazi izabrane usluge za izabrani termin, prema tabeli za 10/11 noćenja;
• Transfere u Španiji aerodrom-hotel aerodrom;
• Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
• Troškove organizacije programa;

CENA PUTOVANJA NE OBUHVATA:
• Sve avio takse, trenutno  79.30 € (16.50 € putnički servis aerodroma Nikola Tesla, 3.3 € sigurnosna taksa, 8.52 € taksa aerodroma u Geroni, 0.98 € naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, YQ taksa trenutno oko 50€ – avio kompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu) koje se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 20 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti – taxe su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama).

Putno zdravstveno osiguranje .Preporuka DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE u Srbiji je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR – €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate. Prilikom zaključenja ugovora najmanje 60 dana pre početka putovanja, plaća se akontacija u visini 50% od cene ugovorenog turističkog putovanja. Plaćeni depozit prilikom rezervacije se uračunava kao plaćeni deo akontacije. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najmanje 20 dana pre početka putovanja.
• Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card) na blagajni Organizatora putovanja, ili  uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja.
• Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

 

Santa Susanna
Hotel ROYAL SUN 4* http://www.htophotels.com/

Hotel Royal Sun se nalazi u mestu Santa Susanna. Smešten je uz plažu na samom šetalištu. Sadržaj: recepcija, restoran, bazen, mini club, solarijum, bar, perionica, sef (koji se posebno plaća), car&bike rental. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem): klima uređaj, TWC, TV-SAT, balkon/terasa. Usluga: polupansion, doručak i večera (samousluživanje, izbor više jela), pun pansion doručak, ručak i večera (samousluživanje, izbor više jela), all inclusive-sve uključeno-doručak, ručak i večera (samousluživanje, izbor više jela i pića-po hotelskim pravilima).

Aranzmani za Spaniju 2023