021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Spanija Costa Brava

Spanija leto 2023 !

Aranzman: Spanija avionom

Costa Brava – Costa Maresme Barcelona

 

TURISTIČKO PUTOVANJE  11-12 DANA: Prevoz AVIONOM + smeštaj u Španiji (10-11 NOĆENJA) + transferi

Prevoz AVIONOM + smeštaj u Španiji (10-11 noćenja) + transferi

PROGRAM PUTOVANJA
1.dan Sastanak na aerodromu Beograd (Nikola Tesla) dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Geronu redovnim letom JU 254 je predviđeno oko 18:15 h. (Sva vremena su lokalna). Po dolasku u Geronu (očekivano vreme sletanja aviona je 20:45 h), transfer do izabranog hotela, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge.
2-10./11.dan Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.
11./12.dan Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma Gerona. Redovan let JU 255 za Beograd oko 21:35 h (očekivano vreme sletanja aviona je oko 23:45 h). Dolazak u Beograd. (Sva vremena su lokalna). Kraj programa.
OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME POLASKA AVIONA.

OPIS HOTELA U PONUDI ZA LETO 2023 SPANIJA :

Spanija Letovanje

Hotel Royal Star se nalazi u popularnom letovalištu Lloret de Mar, na samo 250 metara od trgovačkog centra i oko 600m od plaže i predstavlja idealnu destinaciju za porodični odmor, ispunjen zabavom. U blizini hotela, nalazi se autobuska stanica. Sadržaj: restoran, više bazena za decu i odrasle, zabava za decu, recepcija, sef (koji se ugovara i plaća na recepciji hotela), diskoteka, igraonica, perionica, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, lift, terasa, prodavnica, bar pored bazena, caffe/bar, fitness centar, jacuzzi, sauna, menjačnica, suvenirnica, rent-a-car. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem). Svaka soba poseduje: TWC, TV, telefon, klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu. Usluga: Polupansion-doručak i večera (po principu samoposluživanja), pun pansion-doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).

no images were found

 

Spanija

Hotel Royal Beach se nalazi na samo 150 m od plaže Platja de Fenals i idealan je za porodice i parove. Udaljen je od centra Lloret de Mar-a oko 450m. Sadržaj: zabava, bazen, jacuzzi, sef (koji se ugovara i plaća na recepciji hotela), rent-a-car, perionica, solarijum, vrt, igralište za decu, restoran, bar. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem). Svaka soba poseduje: TWC, TV, telefon, klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu. Usluga: Polupansion-doručak i večera (po principu samoposluživanja), pun pansion-doručak, ručak, večera (po principu samoposluživanja) i all inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima).

 

 

CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz avionom (redovnim letom, turistička klasa) na relaciji Beograd – Gerona – Beograd (sa obuhvaćenom uslugom 1 bezalkoholnog  pića i sendviča), prema programu;
• Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi ;
• Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji u Španiji na bazi izabrane usluge za izabrani termin, prema tabeli za 10/11 noćenja;
• Transfere u Španiji aerodrom-hotel aerodrom;
• Servis predstavnika organizatora ili ino-partnera, pružaoca usluga na destinaciji;
• Troškove organizacije programa;

CENA PUTOVANJA NE OBUHVATA:
• Sve avio takse, trenutno  79.30 € (16.50 € putnički servis aerodroma Nikola Tesla, 3.3 € sigurnosna taksa, 8.52 € taksa aerodroma u Geroni, 0.98 € naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, YQ taksa trenutno oko 50€ – avio kompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu) koje se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 20 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti – taxe su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama).

Putno zdravstveno osiguranje .Preporuka DELEGACIJE EVROPSKE UNIJE u Srbiji je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici);
• Ostale individualne i nepomenute troškove;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Depozit u visini 30% od cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate prilikom potvrde rezervacije. Ugovor o putovanju se zaključuje u devizama (EUR – €) s tim što se plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS za efektivu, na dan uplate. Prilikom zaključenja ugovora najmanje 60 dana pre početka putovanja, plaća se akontacija u visini 50% od cene ugovorenog turističkog putovanja. Plaćeni depozit prilikom rezervacije se uračunava kao plaćeni deo akontacije. Preostali deo cene ugovorenog turističkog putovanja se plaća najmanje 20 dana pre početka putovanja.
• Plaćanje se vrši gotovinskom uplatom ili platnim karticama (VISA, VISA Electron, DINA card) na blagajni Organizatora putovanja, ili  uplatom na bankarski račun Organizatora putovanja.
• Do promene cena može doći u slučaju poremećaja na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

 

Santa Susanna
Hotel ROYAL SUN 4* http://www.htophotels.com/

Hotel Royal Sun se nalazi u mestu Santa Susanna. Smešten je uz plažu na samom šetalištu. Sadržaj: recepcija, restoran, bazen, mini club, solarijum, bar, perionica, sef (koji se posebno plaća), car&bike rental. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem): klima uređaj, TWC, TV-SAT, balkon/terasa. Usluga: polupansion, doručak i večera (samousluživanje, izbor više jela), pun pansion doručak, ručak i večera (samousluživanje, izbor više jela), all inclusive-sve uključeno-doručak, ručak i večera (samousluživanje, izbor više jela i pića-po hotelskim pravilima).

Aranzmani za Spaniju 2023

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.