021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Novo ! Spanija letovanje 10 dana avio

 

Costa Brava – Costa Maresme Barcelona

PAKET ARANŽMAN  11/12 DANA – 10/11 NOĆENJA:
Prevoz AVIONOM + smeštaj u Španiji (10/11 noćenja) + transferi

 

CENA ARANŽMANA U TABELI U € – PO OSOBI   Cene u pripremi

BROJ NOĆENJA 10 11 10 11 10 11 10 11 10
Polazak JUN 20 JUN 30 JUL 11 JUL 21 AVG 01 AVG 11 AVG 22 SEP 01 SEP 12
Povratak JUN 30 JUL 11 JUL 21 AVG 01 AVG 11 AVG 22 SEP 01 SEP 12 SEP 22

Program putovanja:
1.dan Sastanak na aerodromu Beograd (Nikola Tesla) dva sata pre poletanja. Poletanje aviona za Geronu je predviđeno oko 18:00 h. (Sva vremena su lokalna). Po dolasku u Geronu (očekivano vreme sletanja aviona je 20:30 h), transfer do izabranog hotela, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge.
2-10./11.danBoravak u izabranom smeštaju na bazi izabrane usluge.
11./12.dan Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma Gerona. Let za Beograd u 21:15 h. (očekivano vreme sletanja aviona je oko 23:45 h). Dolazak u Beograd. (Sva vremena su lokalna). Kraj usluga.

Opisi destinacija:

Costa Brava (Kosta Brava)
je obalski region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Gerona. Costa na katolonskom i španskom jeziku znači ‘obala’, a Brava znači ‘surova’ ili ‘divlja’. Costa Brava se pruža od Blanesa do francuske granice. Spoj vrlo dobre klime leti i izvanrednih plaža, iskorišćeni su za izgradnju velikog broja hotela i apartmana u primorskim mestima kao što su Tosa de Mar, Lloret de Mar, Blanes. Turizam je brzo zamenio ribolov kao najvažniju privrednu granu u regionu. Costa Brava je raznoliko područje izuzetnih prirodnih lepota i baštine.
Lloret de Mar (Ljoret de Mar)
je turistički grad na mediteranskoj obali. U blizini se nalaze gradovi Blanes, Tosa de Mar i nalazi se oko 90km od Barselone. Tokom letnje turističke sezone, broj ljudi (naseljenika i turista) često dostiže 200.000. Osnovan je ’70-ih godina posle Frankove vlasti a početkom ’90-ih je privukao mnogo turista i sada predstavlja važan deo Costa Brave. U njegovoj blizini, postoji i vodeni park. Veliki broj klubova, barova, diskoteka, radnji, restorana privlači turiste svih uzrasta. Srednjevekovna tvrđava se nalazi na kraju grada, ali mnogi smatraju da je bronzana statua simbol Ljoreta. Naime, skulptura pokazuje pecaroševu ženu (Dona Marinera) i uradio ju je Ernest Maragalj 1966. godine.
Costa Maresme Barcelona (Kosta Maresme Barselona)
je regija udaljena oko 60km od Barselone, okružena brdima sa prelepim peščanim plažama i ribarskim selima. Ono sto ovu regiju čini mestom za uživanje je svakako divno, kristalno čisto mediteransko more. Turizam je glavni izvor prihoda ove regije i onima koji žele da je posete nudi kvalitet i odličnu uslugu. Poznatija mesta za odmor u ovoj regiji su Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar.
Calella (Calelja)
je poznato turističko mesto u Kataloniji u regiji Costa Maresme Barselona. Ovaj moderan gradić je samo 60 kilometara severno od Barselone, a more i uređene plaže ga čine biserom ove regije. Stari deo grada, zadržao je dosta od prvobitnog  šarma – uske kamene ulicice, stare zgrade i spomenike kao i tradicionalni način života. Sa odličnim izborom vodenih sportova i zabava na plažama, internacionalnim restoranima i bogatim noćnim životom, ovo je destinacija koju rado biraju kako tinejdžeri tako i porodice sa decom. U toku sezone organizuju se igre na plaži, razne aktivnosti za decu mnogobrojni sportovi na vodi. Stari deo Calelle svakako vredi posetiti i prošetati uskim uličicama gde možete osetiti ukus “prave Španije” u tapas barovima i restoranima koji služe mnogobrojne lokalne specijalitete.
Santa Susanna
se nalazi u regiji Costa Maresme Barcelona. Popularna je turistička destinacija od ’70-ih godina, kako za špance tako i za turiste iz ostalih zemalja. Santa Susanna je savršeno mesto za upoznavanje Katalonije – Barselona je na samo 65 km južno a Lloret de Mar, živa turistička prestonica Katalonije, na 14km severoistočno od Santa Susanne. Ovde ćete na obali naći sjaj modernog turizma, internacionalne restorane i barove, razne vodene sportove … Santa Susanna ima 2km dugu peščanu plažu koja se spaja sa susednim mestom Malgrat de Mar. U toku letnjih meseci postoji veliki broj vodenih sportova i aktivnosti na plaži, a uz malo zalaganje možete pronaći i neke od skrivenih uvala duž obale. Oni koji vole windsurfing, water ski-ing, parasailing i kayaking takodje mogu uživati. Mesto obiluje restoranima i barovima.
Malgrat de Mar
je gradić sa oko 18.000 stanovnika, smešten u severoistočnom delu regije Costa Maresme Barcelona izmedju Santa Susanne i Blanesa, oko 70km severoistočno od Barselone. Plaža u ovom mestu je jedna od najboljih plaža u ovom delu regije. Kilometrima je duga i svako može lako pronaći mesto za opuštanje i uživanje. Mesto obiluje izvanrednim hotelima i velikim brojem noćnih barova i klubova koji nude zabavu do ranih jutarnjih sati. Tu su i pabovi sa muzikom uživo kao i popularne “karaoke” žurke.Flamenco barovi su takodje neizostavni. Malgrat de Mar privlači mnogobrojne turiste koji se iz godine u godinu vraćaju. Popularan je kako za porodice sa decom tako i za mlađe koji vole da preko dana uživaju na plaži a uveče u bogatom noćnom životu. Malgrat de Mar ima veliki izbor restorana za različite ukuse. Tu se mogu naći i restorani  brze hrane kao i razni internacionalni i riblji restorani.

[fbshare type=”button”]

 

www.funtours.co.rs

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.