021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Tunis leto 2024 !!!

Hoteli u Tunisu – ponude  turisticke  agencije  za ovo leto !!!

Port el Kantaoui :

[fbshare type=”button”]

Nalazi se 10 km severno od Susa, u centralnom delu Tunisa. Izgrađen je 1979. godine planski, kao turistički centar oko velike prelepe marine u kojoj istovremeno može da se ukotvi preko 300 jahti. Iako moderna, arhiktektura Port el Kantuija oslanja se na tradicionalan stil Tunisa, sa belim kućama ukrašenim tirkizno plavim vratima i prozorima, uskim ulicama i lukovima. Hoteli su građeni u istom stilu, portežu se uz blistavo čisto more i peščane plaže sve do grada Susa. Tokom godina postao je omiljena destinacija kako za porodični odmor tako i za odmor mlađih gostiju, jer – tu su dugačke plaže, sadržajni hoteli, ali i bogat noćni život.

Port El Kantaoui ponude hotela:

Hotel  El Mouradi Palm Marina

Hotel je građen u špansko-mavarskom stilu, okružen je vrtovima koji vode do peščane plaže. Nalazi se u blizini marine u Port El Kantaoui-u. U neposrednoj blizini hotela nalazi se golf teren “El kantaoui“ sa 36 rupa. Udaljen je oko 6 km od marine Port El Kantaoui-a, a 2 km od golf terena “El Kantaoui”. HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži i salon……. Detaljnije o hotelu :

El Mouradi Port El Kantaoui

Tunis letovanje

LOKACIJA:Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u blizini golf  terena “El Kantaoui“  sa  36  rupa. Na oko 10 km od centra Soussa  i oko 35km od aerodroma u Monastiru. Okružen  je predivnom baštom sa puno cveća, zelenila i palminog drveta. Idealno mesto za…...Detaljnije o hotelu :

 Tunis 2023 – El Mouradi Club Kantaoui 4*:

Hotel se nalazi uz prelepu plažu od finog peska u blizini marine za jahte u Port El Kantaoui-u.Udaljen je oko  2 km od golf terena sa 36 rupa, oko 10 km od grada Soussa, a oko 35km  od međunarodnog aerodroma u Monastiru. Hotel sadrži i salon lepote, saunu, teretanu, poslovni centar,suvenirnice,  diskoteku,  ambulantu, menjačnicu,  sef  na  recepciji…….Detaljnije o hotelu

Tunis – El Mouradi Club Selima :

 

 

Hotel je smešten celom dužinom na samoj peščanoj plaži. U blizini je marina i golf tereni, a grad Sousse je udaljen oko 10 km i lako je dostupan kratkom vožnjom taksijem. Aerodrom u Monastiru je udaljen oko 35km.Hotel sadrži ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), suvenirnice, diskoteku. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 4 bara….Detaljnije o hotelu

 

Uz ovaj program vaze uslovi putovanja Turisticke agencije   Sunline Travel