021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs
Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića, nalazi se vila Maria & Spiros. Sve smeštajne jedinice poseduju terasu sa koje se pruža prelep pogled na more i dugu peskovitu plažu. Vila se sastoji od trokrevetnih studija (dva spojena kreveta + sofa ili dva spojena kreveta + fotelja na razvlačenje) i četvorokrevetnih apartmana(dva odvojena singl kreveta u dnevnom boravku + dva spojena singl kreveta u spavaćoj sobi), renoviranih 2008 godine. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo (rešo sa dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Veličina studija je cca 22m2 + terasa, a apartmana cca 32m2 + terasa. Vila Maria & Spiros nema sopstveni parking.

Cenovnik za “Grčka leto 2023” u pripremi

Maria & Spiros apartmani (Nea Vrasna, Grčka) – letovanje 2023 godine

Lokacija: Kuća Maria & Spiros (pogledajte na Google mapi) u Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića, nalazi se vila Maria & Spiros.

Usluga u hotelu: Najam smeštaja.

Hotelski sadržaj: Većina smeštajnih jedinica poseduje terasu sa koje se pruža prelep pogled na more i dugu peskovitu plažu. Vila se sastoji od dvokrevetnih (dva spojena singl kreveta) i trokrevetnih studija (francuski krevet + singl krevet) i četvorokrevetnih apartmana (dva odvojena singl kreveta u dnevnom boravku + dva spojena singl kreveta u spavaćoj sobi). Vila Maria & Spiros nema sopstveni parking.

Sadržaj i opremljenost soba: Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Veličina dvokrevetnih studija je cca 18m² + terasa, trokrevetnih studija cca 22m² + terasa, a apartmana cca 25m² + terasa.

Organizator putovanja: TURISTTRADE d.o.o, licenca: OTP 174/2021, kategorija licence A, izdao APR, Registar turizma, 18.11.2021. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TURISTTRADE d.o.o, usaglašeni sa YUTA standardima.

Pošalji Upit

VAŽNE NAPOMENE:

 • Pre uplate aranžmana putnik je u obavezi da se upozna sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja i lično ih preuzme.
 • Za sve usmene informacije koje su van kataloškog opisa i programa putovanja bilo od strane subagenata kao i od strane radnika u samoj agenciji agencija ne snosi odgovornost.
 • Organizator putovanja nije u mogućnosti da putniku izda vaučer neophodan za korišćenje izabrane usluge ukoliko aranžman nije isplaćen u celosti.
 • Maloletnim osobama koje putuju bez jednog ili oba roditelja neophodna je overena saglasnost oba roditelja odnosno roditelja koji ne putuje.
 • Zbog visokih troškova lečenja u inostranstvu preporučuje se putnicima da uplate  polisu putnog  zdravstvenog osiguranja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 40. U slučaju otkaza minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora
 • Turistička agencija Jurešić je posrednik u prodaji za ovaj turistički aranžman. Organizator putovanja poseduje licencu № OTP 15/2010 od 29.01.2010
 • Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz:

  Vila Maria & Spiros Nea Vrasna apartmani

  • 1. dan – Letovanje 2019. počinje! Sastanak grupe je u Beogradu, na parkingu SRC “Milan Gale Muškatirović” (adresa: Tadeuša Košćuška 63, bivši bazen “25. maj”), dan ranije od datuma iz cenovnika, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 18:00 (u slučaju promene vremena i mesta polaska, putnici će biti blagovremeno obavešteni). 
   * Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: 
   – Kolari – 18:30 (pumpa NIS); 
   – Požarevac – 18:40 (pumpa Lukoil); 
   – Velika Plana – 19:15 (restoran Mekdonalds); 
   – Svilajnac, Topola – 19:30 (motel Stari hrast); 
   – Batočina – 19:45 (restoran Kapija Šumadije); 
   – Jagodina – 20:15 (pumpa Coral); 
   – Ćuprija – 20:20 (motel Ravanica); 
   – Paraćin – 20:25 (restoran Tito); 
   – Pojate – 20:35 (restoran Evropa); 
   – Aleksinac – 20:50 (pumpa NIS); 
   – Niš – 21:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); 
   – Leskovac – 22:10 (motel Atina); 
   – Vranje – 23:30 (pumpa NIS). 
   Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. 
   * Orijentaciona vremena pauza su: 
   – Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 19:15 /ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Krnjevo (“Kafana za dva dana”) u 19:10/ (u trajanju od oko 15 minuta) i 
   – Leskovac (restoran Bavka) /ili u slučaju nepredviđenih okolnosti motel Predejane u 22:20 ili motel Džep 22:25/ – 22:15 (u trajanju od oko 40 minuta). 
   Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.
  • 2. dan – Dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
  • Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
  • Poslednji dan ugovorenog boravka – Napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u kasnim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
  • Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.
CENA ARANZMANA Nea Vrasna apartmnai Maria & Spiros OBUHVATA :
 • Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) za letovanje 2019. na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.
 • Smeštaj na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
 • Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
 • Troškovi transfera.
 • Troškovi organizacije puta.

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji).
 • Boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu za apartmanski smeštaj, dok je za hotelski smeštaj iznos takse određen kategorizacijom hotela, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta).
 • Osiguranje od otkaza aranžmana.
 • Troškovi fakultativnih izleta.
 • Individualni troškovi.

Istorijske činjenice o Halkidikiju:

Izrada sajtova novi Sad
Designed by FUNTOURS IT

1.Na Halkidikiju je pronadjen najstariji ljudski skelet . Skelet je star preko 700.000 godina. Ostaci su pronadjeni na ulazu u pecinu Petralona na poluostrvu Kasandra i arheoloski muzej je otvoren za posete tokom cele godine….

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.