021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Posejdon Polihrono

 Polihrono apartmani – Popusti na rani buking!!!

VILA POSEJDON Polihrono :

Hotel apartmanskog tipa Vila POSEJDON Polihrono  (Poseidonio ) se nalazi u centru Polihrona na glavnom trgu, 100m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim  i četvorokrevetnim apartmanima na prvom i drugom spratu. Vila poseduje sopstveni parking u dvorištu. Neki apartmani imaju delimičan pogled na more, kao i na prelep trg.

DVOKREVETNI APARTMANI se sastoje od spavaće sobe sa dva standardna spojena ležaja dimenzija 195x90cm, TV/KAT, klima uređaj (bez doplate), noćni stočić i prostrane kuhinje sa trpezarijom i stolom za ručavanje. Kuhinje su potpuno opremljene priborom za ručavanje. Kupatilo je sa tuš/wc. Apartmani poseduju i veoma prostranu terasu sa setom za sedenje i stolom.                                                                   

ČETVOROKREVETNI APARTMANI se sastoje od spavaće sobe sa dva standardna spojena ležaja dimenzija 195x90cm, TV/KAT, klima uređaj (bez doplate), noćni stočić i prostrane kuhinje sa trpezarijom i stolom za ručavanje kao i sa dve klik-klak sofe na razvlačenje dimenzija 190x120cm . Kuhinje su potpuno opremljene priborom za ručavanje. Kupatilo je sa tuš/wc. Apartmani poseduju i veoma prostranu terasu sa setom za sedenje i stolom.   

[fbshare type=”button”]

   

                                                                                                                      

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA (BESPLATNO)

PROMENA POSTELJINE JE NA 5 DANA

FIRST MINUTE POPUST 20% NA CENE IZ CENOVNIKA. PLACANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.

Cene su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja, osim cena koje su oznacene zvezdicom(*) – prve dve i poslednje dve smene. Cene oznacene zvezdicom su paket aranmani i obuhvataju 10 nocenja+ autobuski prevoz, po osobi. U slucaju sopstvenog prevoza, kod paket aranzmana se cena umanjuje 30 eura po osobi.

 

             CENOVNIK ZA LETO 2023 u pripremi  Vila Posejdon Polihrono

 

 

 

U nasoj ponudi jos : HANIOTI APARTMANI , Sarti letovanje, Vrasna leto 2023 , Tasos apartmani, Pefkohori leto 2023