021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Romansa Zakintos 2023 :

Zakintos apartmani Vila Romansa :

Vila Romansa Zakintos :  Kao stvorena za svakog ko voli da se pozicionira u centru svega, a ipak uvučena od magistrale pa ne prima buku. Idealno polazište za osvajanje centra u svim pravcima. U svim studijima i apartmanima je vrlo dobro održavan nameštaj starijeg tipa. Ima prostrane terase, pogled prednje dvorište i sve su ušuškane mediteranskim mirisnim zelenilom. Postoji mogućnost smeštaja u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim duplex apartmanima u kojima se nalazi čajna kuhinja i kupatilo. Korišćenje klime se naplaćuje 6 eur dnevno, mogućnost korišćenja sefa na zahtev 2 eur. Čišćenje se organizuje svaki treći, menjanje posteljine i peškira svaki peti dan.


S 1/2: dva standardna ležaja
S 1/3: tri standardna ležaja
A 1/4: duplex: kuhinja, dva standardna ležaja u jednoj i dva u drugoj sobi

 

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja Turisticke agencije Ns Travel

 

 

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.