021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs
SAntorini hoteli

Wyndham Residences The Palm Hotel

Wyndham Residences The Palm Hotel

Wyndham Residences the Palm Hotel je 35km od Međunarodnog aerodroma u Dubaiju. Na par minuta hoda udaljeni su mnogi restorani i noćni klubovi, a najpoznatije turističke atrakcije, kao što su Dubai Mall, Burj Khalifa i Dubai Frame su udaljebi na samo par minuta vožnje. U blizini hotela se nalaze i Palm Jumeirah Boardwalk, The Pointe i Nakheel Mall.

Galerija fotografija hotela Wyndham Residences The Palm

 

Wyndham Residences the Palm Hotel

U sklopu hotela se nalaze privatna plaža, fitnes centar, spa centar, kao i restoran, bar i besplatan parking. Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Gosti hotela se mogu opustiti na otvorenom bazenu, koji je pogodan za sve uzraste i u čijem sklopu se nalazi i pool bar. Besplatne ležaljke, suncobrani i peškiri su obezbeđeni za sve goste.

Svaka soba u hotelu sadrži klima uređaj, radni sto, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, TV, kao i sopstveno kupatilo. U sklopu svakog kupatila se nalazi besplatan toaletni pribor, peškiri, fen, bade mantil i tuš kabina.

Hotel takodje sadrži i recepciju koja je gostima dostupna 24h, menjačnicu, bankomat, prostor za odlaganje prtljaga i tour desk.

PROGRAM PUTOVANJA
10 dana – 9 noćenja
1. dan › Beograd – Dubai
Poletanje aviona za Dubai. Sletanje u Dubai. Transfer do hotela i smeštaj. Noćenje.
2. – 9. dan › Dubai
Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.
10. dan › Dubai – Beograd
Transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje u Beograd.
*Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje.
U cenu aranžmana su uključeni:
avio karta, smeštaj, transfer, administrativni troškovi, AERODROMSKE TAKSE, troškovi rezervacije

Cenovnik za jul 2024

LEGENDA:
N/A – najam apartmana / ND – noćenje sa doručkom / PP – polupansion / P – punpansion / AI – All Inclusive (sve uključeno po pravilima hotela) / UAI – Ultra
All Inclusive (sve uključeno po pravilima hotela)
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
• 5 / 6 / 7 / 9 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge;
• Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Dubai-Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let)
• Aerodromske takse: oko 80 €;
• Usluga licenciranog vodica na nasem jeziku po standardima Ujedinjenih Arapskih Emirata
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
• Obroke i piće na navedenim letovima kompanije Fly Dubai
• Boravišnu taksu na celoj teritoriji UAE (TOURISM DIRHAM, po odluci DTCM-a broj D/000/152/187 od 05.02.2014 ) hotelu na licu mesta (prilikom check ina ili prilikom check out-a) i iznosi: hoteli 5* ili više 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi* po noći / hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi*
po noći / – hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći hoteli 2*/2*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi* po noći / *U slučaju suite
ili apartmana sa više soba taska se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima
• Međunarodno zdravstveno osiguranje
• Ostale individualne troškove
USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate (za rezervacije napravljenje 30.07.2019. i kasnije). Cena je
garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
• gotovinski – uplata avansa u iznosu od 60% po odrasloj osobi u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, a ostatak 20 dana pre polaska
• kreditnim karticama ( Visa, Dina card, Master Card, Maestro)
• uplatom preko računa
• na rate bez kamate kreditnim karticama Banca Intesa i Unicredit Banke
Organizator putovanja WAYOUT d.o.o. / Licenca: OTP broj 117/2021 kategorija A, važi od 13.10.2021.

100%

Zadovoljstvo i uspomene

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) i glavni grad istoimenog emirata. Nalazi se na obali Persijskog zaliva i poznat je po svojoj modernoj arhitekturi, luksuzu i bogatstvu.

Jedna od najpoznatijih znamenitosti Dubaija je Burj Khalifa, najviša zgrada na svetu, koja dominira nad panoramom grada. Dubai je takođe poznat po svojim luksuznim hotelima, uključujući čuveni Burj Al Arab, koji se smatra jednim od najluksuznijih hotela na svetu.

Dubai je i poslovni centar koji privlači poslovne ljude iz celog sveta zbog svoje trgovinske i finansijske infrastrukture. Zahvaljujući svojim poslovnim zonama s povlasticama i ambicioznim infrastrukturnim projektima, Dubai je postao važan centar za međunarodne poslove i investicije.

Pored toga, Dubai je poznat po svojim ogromnim tržnim centrima, kao što je Dubai Mall, jedan od najvećih šoping centara na svetu, koji nudi ne samo trgovine već i razne zabavne sadržaje poput akvarijuma i klizališta.

Dubai je takođe multikulturalan grad s raznolikim stanovništvom iz svih delova sveta. Ovde možete doživeti spoj tradicionalnog i modernog, od suvremenih nebodera do tradicionalnih tržnica (soukova) poput Dubaija Creek Souk.

Kulturno, Dubai nudi raznovrsnu gastronomsku ponudu, s restoranima koji nude kuhinje iz svih delova sveta. Morski plodovi su posebno popularni u dubaijskoj kuhinji zahvaljujući njihovom povoljnom geografskom položaju.

Dubai je poznat po svojoj gostoljubivosti i želji da pruži nezaboravan doživljaj svim svojim posetiocima, bilo da su turisti ili poslovni ljudi.