021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Yasmine Hammamet 2023, Tunis – El Mouradi Hammamet 5*

 

LOKACIJA Hotela:   Hotel se nalazi u regiji Yasmine Hammamet-a, vrlo blizu peščane plaže. Udaljen je 200 m od zabavnog parka Carthage Land, 500 m od prvog turističkog klizališta, 500 m od marine i 8 km od grada Hammamet-a. Na samo 6 ilometara od htela se nalaza dva golf igralista. Od  aerodroma u Tunisu, Yasmine Hammamet  je udaljen  oko  60 km, dok je od Monastira udaljen 90 km.

HOTELSKA PONUDA: Hotel  sadrži  thalasso  centar,  salon  lepote,  tursko  kupatilo, saunu, teretanu,poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, am-bulantu, menjačnicu, sef na recepciji.

SOBE: Hotel  ima  269  dvokrevetnih,  74  trokrevetne  sobe,  33  manja apartmana i jedan predsednički apartman. Sobe su klimatizo-vane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, SAT tv, sef, mini bar. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaga-nju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe i noćni klub.

 

 

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turisticke agencije Sunline.

 

U ponudi turisticke agencije JAHORINA INFO Novi Sad za letovanje u Tunisu : | Suousse leto 2023 | HAMMAMET Aranzmani

 

U ponudi za Tursku ovog leta i :  Alanja leto 2023 , Kemer aranzmani , Belek letovanje , Kusadasi autobusom

U nasoj ponudu za leto 2023 pogledajte :    Grcka ostrva ,   Grcka kopno (apartmani u Grckoj) , Hoteli na KasandriHoteli na Sitoniji