Krf letovanje !!! Apartmani na Krfu

 

AVIONOM – AUTOBUSOM – AUTOMOBILOM

 

+ CENA PREVOZA (AVIONOM ili AUTOBUSOM) U TABELI U EUR

Club / villa A kat. ARTEMIS Dassia
Vila Artemis na Krfu je odlican izbor za vaše letovanje. Dve velike bajkovite apartmanske vile, koje izgledom i sadržajem omogućuju vrhunski odmor.

Lokacija: Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu Dasije sa velikim broj café barova, restorana, super marketa, internet caféa, a udaljenost od najlepših plaža Dasije je oko 400m. Ulaskom iz glavne ulice u prostor gde su smeštene vile, pruža se veliki negovani vrt sa uvek zelenom engleskom travom, stablima maslina, raznovrsnim i čudesnim kaktusima i velikim lepo uređenim bazenom sa ležaljkama i suncobranima. U dubini parka – vrta smeštene su dve sestrinske apartmanske kuće sa 16 apartmana, izuzetno skladnog izgeda i lepog arhitektonskog rešenje sa ne skrivenim uticajem arhitekture Mediterana i Venecije. Do centra glavnog grada Krfa ima samo 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom.

Apartman 02 / Studio 02: sadrži dva ležaja, kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo – tuš/wc, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje.

Apartman 04: sadrži dve odvojene spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim rasklopivim ležajem i sa trpezarijskim stolom, kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo – tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje – 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

SPECIJALAN POPUST

15% popusta na usluge smeštaja i 10% na usluge prevoza za rezervacije do 1. marta 2014.
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana

Cenovnik Krf letovanje vila Artemis

 

CENE PREVOZA I SMEŠTAJA SU IZRAŽENE U EUR. PLAĆANJE DINARSKO PO PRODAJNOM KURSU BANCA INTESA  NA DAN UPLATE
NA – najam apartmana  Std 02 – dvokrevetni studio  App 02 – dvokrevetni apartman  App 03 – trokrevetni apartman  App 04 – četvorokrevetni apartman

 

[tabs style=”default” title=”Informacije o smestaju”]

[tab title=”Autobuski prevoz”]

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio)  BEOGRAD • KRF • BEOGRAD 
PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 14:00h iz Beograda (Sava Centar – savska strana). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11/12.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12/13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Krfa je oko 18:00h. 13 ili 14.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (Sava Centar). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 rsd. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad posebno i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:  
– autobuski prevoz na relaciji Beograd – Krf – Beograd sa pratiocem grupe
 
– prevoz trajektom Igumenica – Krf grad – Igumenica (vožnja traje oko 80 minuta)
– usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
– servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.
CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja, standardno na 35.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).

 

[/tab]

[tab title=”Avio prevoz”]

AVIO PREVOZ (poseban čarter let)  BEOGRAD • KRF • BEOGRAD 
PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krfa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.
Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (aerodrom Nikola Tesla). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 rsd. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona.

 
CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:
– avio – čarter let na relaciji Beograd – Krf – Beograd
– usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
– servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.
 
CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:  
– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja, standardno na 35.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
– troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
– aerodromsku taksu u Beogradu i na Krfu. Očekivani iznos je oko 38€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije charter prevoza.
– YQ taksu, kompanijsku taksu za poskupljenje goriva. Očekivani iznos je oko 10€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije charter prevoza.

[/tab]

[tab title=”Nacin placanja”]

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem  do 31. decembra 2014, admistritativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Dina i American Express platnim karticama.
 
 OPŠTE NAPOMENE 
– Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi i manjih su dimenzija od standardnog ležaja.
– Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
– Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

[/tab]

[/tabs]

NAZAD NA KRF APARTMANI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.