Lagomandra hotel – Neos Marmaras

Neos Marmaras leto 2018 !!!

Plaza Lagomandra Beach u Neos Marmarasu

Hotelski smestaj Neos Marmaras !

Hotel Lagomandra

Hotelski smestaj Neos Marmaras | leto 2016 hotel Lagomandra Bazen Hotela Lagomandra u Neos Marmarasu

Soba hotela Lagomandra | Neos Marmaras leto 2016

Lagomandra hotelski kompleks uključuje dva hotelaLagomandra Hotel i Lagomandra Beach, koji se nalaze na samo 5km udaljenosti od gradića Neos Marmaras. Hotel je dobio ime po plaži Lagomandra, na kojoj se i nalazi.

Hoteli na Sitoniji | Letovanje 2014Hotelski smestaj Neos Marmaras
Lagomandra Hotel se nalazi iznad puta u prelepom zelenom okruženju. Gosti ovog hotela koriste usluge na plaži hotela Lagomandra Beach. Hotelski kompleks se sastoji iz nekoliko zgrada u kojima su raspoređene dvokrevetne sobe i mezonete za 4 osobe. Hotel ima nekoliko restorana, tradicionalnu grčku tavernu, bar oko bazena, bar na plaži, kafe i snack bar u bašti, TV-salu, jacuzzi, ležaljke i suncobrane oko bazena (ne naplaćuju se), sef, parking i mini market. Sobe su opremljene klima-uređajem, TV-om, telefonom, frižiderom i fenom za kosu u kupatilu. Lagomandra Beachse nalazi na samoj plaži. Sastoji se od dvokrevetnih soba raspoređenih u nekoliko zgrada. Sve sobe su klimatizovane i imaju terase sa pogledom na more, a opremljene su TV-om, telefonom, frižiderom i fenom za kosu u kupatilu. Hotel ima restoran u kome se služe doručak i večera na bazi švedskog stola, grčku tavernu sa tradicionalnim jelima, bazen na otvorenom, jacuzzi, TV-salu, mini market, dečje igralište, salu za rekreaciju uz različite igre za sve uzraste… Za rekreativce, tu su tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, iznajmljivanje bicikala, klub za sportove na vodi, staze za planinsku šetnju itd.


 

Cenovnik  za leto 2018!!! 

                                                           

Popusti za rane rezervacije:

  • popusti za rezervacije napravljene do 30.04. godine

 

Doplate:
– Upotreba sefa – plaća se na recepciji hotela po hotelskom cenovniku

 

 

Usluga u hotelu Lagomandra Hotel je polupansion ili sve uključeno (all-inclusive), a u hotelu Lagomandra Beach usluga je na bazi polupansiona.

Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja.
Informacije Call Centar

021/ 66 12 266 , 021/ 66 13 953

letoinfons@gmail.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.