+381 (15) 34 20 96 Poslovnica Šabac Adresa: Miloša Pocerca broj 20 , +381 (21) 66 13 013 Poslovnica Novi Sad Zmaj Jovina broj 25 juresicsa@gmail.com

Stavros Leto 2018

Cene letovanja za sezonu 2018 u Stavrosu !!! 


Stavros leto 2018 :

Ovo dobro poznato letovalište u Strimonikos zalivu, koga nazivaju draguljem Makedonije, na obali Egejskog mora, pripada opštini Sv. Đorđe. Nalazi se oko 80 km od Soluna. Kilometri besprekorne obale, kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe pesčane plaže i uvale nekoliko puta su nagrađivane priznanjem Evropske Zajednice “Plava zastava”. Zadovoljstvo i uživanje pružiće Vam mnogobrojni riblji restorani, taverne, kafići, klubovi, prodavnice, suvenirnice, veliki parkovi, duge peščane plaže i pažljivo odabrani smeštaj, a blizina Svete Gore, Soluna, Kavale, drevne Stagire i ostalih mnogobrojnih kulturno-istorijskih znamenitosti i verskih objekata učiniće Vaš odmor aktivnim i sadržajnim. Zbog ovoga je Stavros naša topla preporuka za Vaš odmor i ove sezone.

 Stavros apartmani  :


Apartmani Lotos – Stavros apartmani

Stavros leto 2014 - Vila Lotos

Vila Lotos se nalazi u mirnom delu Stavrosa, udaljena od plaže 15 m. Svi apartmani poseduju: spavacu sobu,kupatilo , terasu i kuhinju sa svim neophodnim inventarom. Objekat raspolaže sa 16 apartmana. Objekat je izgraden 1997 god. Renoviran je 2005. god. 9 apartmana sa tri ležaja, 7 apartmana sa dva ležaja. Detaljnije o vili….


Apartmani Venus Palace – Stavros 2018
Vila Venus Palace

Vila Venus Palace udaljena je od plaže 250 m. Svi apartmani poseduju spavaću sobu, kupatilo, klima uređaj, terasu i kuhinju sa svim neophodnim inventarom. Objekat raspolaže sa 22 apartmana. Objekat je izgraden 1999 god. Renoviran je 2005. god. Poseduje22 apartmana sa tri ležaja. Detaljnije o smestaju….

 


 

Apartmani AsimonisNalazi se na udaljenosti 30 m od mora i 200 m od centra Stavrosa. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima u čijem sastavu se nalazi opremljena kuhinja, frižider, TV, terasa i klima uredjaj.  Detaljnije o vili….


Apartmani Antzi

Vila Anci u Stavrosu

Lokacija:  Nalazi se oko 200m od centra i na oko 100m od plaže.

Opis:  Vila Antzi je izuzetan objekat prve kategorije. Raspolaže dvokrevetnim,  trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC) i balkon. Detaljnije o vili….

 


 

Apartmani Sakis – Stavros leto 2018

Vila SAKIS

Vila “Sakis” se nalazi u neposrednoj blizini centra Stavrosa. Udaljen je od plaže 100 m. Svi apartmani poseduju: spavaću sobu, kupatilo, terasu i kuhinju sa svim neophodnim inventarom. Objekat raspolaže sa 3 apartmana. Objekat je izgrađen 1997. god. renoviran je 2001. god.

3 apartmana sa tri ležajaBroj kreveta:9

10 m – Udaljenost od centra.Detaljnije o vili….

 

Apartmani Paraskevi – Stavros 2018

paraskevi apartmani u Stavrosu

 

Vila “Paraskevi” udaljena je od plaže 30 m, a od centra 300 m. Apartmani su opremljeni kuhinjom, balkonom. Vila poseduje 3/3 apartmana.

300 m – Udaljenost od centra

30 m – Udaljenost od mora

200 m – Udaljenost od restorana

250 m – Udaljenost od supermarketa.  Detaljnije o vili….

Apartmani Vavalas

ila Vavalas Stavros

Vila “Vavalas” je udaljena od mora 80 m, a od centra 200 m. Vila poseduje: moderne apartmane za smeštaj dve do šest osoba, kompletno opremljenu kuhinju, TV, klima uređaj, koji se koristi uz doplatu, kupatilo i terasu. Objekat raspolaže sa osam apartmana.Detaljnije o vili….

 

Apartmani Stela

Apartmani Stela Grcka Stavros

“Stela” se nalazi u mirnom delu Stavrosa, udaljen je od plaže 350 m. Svi apartmani poseduju: spavaću sobu, kupatilo, terasu,klima uređaj i kuhinju sa svim neophodnim inventarom. Objekat raspolaže sa 6 apartmana. Objekat je izgraden 1997. god renoviran 2001. god.

1 apartman sa četiri ležaja.  Detaljnije o vili….

 

Apartmani Niki

Vila Niki

Nalazi se 50m od plaže i 250m od centra u novom delu Stavrosa.Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studima koji su opremljeni kuhinjom, tv-om, klimom (doplata), kupatilom (fen), terasom sa garniturom za sedenje. Zamena posteljine na pola smene. Detaljnije o vili…..

 

Apartmani Papas

Vila Papas u ponudi agencije

Vila “Papas” je udaljena od mora 20m. Svi apartmani poseduju: spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, balkon, klimu koja se koristi uz doplatu. Vila poseduje lepo udeđen vrt i parking.

Objekat raspolaže sa jedanaest apartmana.

Broj kreveta:35

Detaljnije o vili Papas…..

Vila Karatsis

Stavros letovanje Ova novoizgrađena vila visokog kvaliteta se nalazi na oko 50 m od plaže i oko 300 m od centra mesta. Prednje dvorište je puno zelenila sa lepo uređenim travnjakom. Studiji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Studija su dvokrevetna i trokrevetna, opremljena kuhinjom sa kompletnim kuhinjskim posuđem i opremom (frižider, rešo, aspirator), kupatilom sa tuš kadom i polukružnom terasom. Studija poseduju TV i klima uredjaj. Procitaj vise…

 


 

Vila HRISTOS :

 

Nalazi se u lepo uređenom dvorištu, na oko 80 m od plaže i 300 m od centra Stavrosa.. Vila se sastoji iz studija smeštenih u visokom prizemlju i na prvom spratu. U studija u prizemlju se ulazi preko prostrane terase, dok se u one na spratu ulazi preko unutrašnjeg stepeništa i one raspolažu balkonom. Svaka soba sadrži dva ili tri kreveta, kompletno opremljenu kuhinju (frižider, rešo, posuđe za određeni broj osoba, aspirator), garnituru za sedenje, kupatilo, TV i klimu. Vila je novijeg datuma, izuzetnog kvaliteta.     Procitaj vise :

 

 Apartmani Dimitris

Cene i fotografije apartmana DimitrisApartmani Dimitris poseduju ukupno deset apartmana.Svaki studio poseduje kuhinjski blok,balkon ,frizider. 250 m-Udaljenost od centra 300 m-Udaljenost od mora 100 m-Udaljenost od restorana 250 m-Udaljenost od supermarketa Objekat I kategorije… Procitaj vise…


 

Kapetan Stefanos !!!

Stefanos apartmani u Stavrosu – Popusti za rane rezervacije !!!

Objekat se nalazi u samom centru Stavrosa, u neposrednoj blizini gradske plaže. Svi apartmani poseduju: spavaću sobu, kupatilo, terasu i kuhinju sa svim neophodnim inventarom. Objekat raspolaže sa 4 apartmana. Objekat je izgrađen 1997. god. renoviran je 2003. god.

1 apartman sa pet ležaja.
3 apartmana sa tri ležaja.

Broj kreveta: 14. Detaljnije o vili….


 

Apartmani Strimoniko

Aparmani Strimoniko u Stavrosu

Apartmani Strimoniko se nalaze 200 m od centra mesta i 10 m od mora.Objekat poseduje vrt,recepciju,Wi-Fi, Poseduje ukupno 9 apartmana/studija.Svaki studio ima kuhinjski blok,frizider,balkon,klimu,TV,i SAT TV… Detaljnije o vili….

FOTOGRAFIJE APARTMANA Vila Angelos | Stavros leto 2017    Vila Angelos: Nalazi se na oko 200 m udaljenosti od plaže, oko 50 m od centra, a ipak u mirnom okruženju. Ispred vile se nalazi dečije igralište, pa odgovara smeštaju porodica sa malom decom. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim prostranim studijima. Svaki studioposeduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, veliku terasu, TV, klimu i ventilator.  Procitaj vise…

 


STAVROS ARANZMANI  –  Stavros leto 2018

 turisticka agencija Novi Sad Jahorina Info | Grcka leto 2018 | Letovanje Sarti | Zakintos apartmani | Turska hoteli all incllusive |

Pefkohori leto 2018 : Vila Platia Vila Ipokampos Vila Pella Vila Harula Vila Ksantos Vila Papas Vila Teramvos
Stavros leto 2018  :Vila Angelos | Vila Strimoniko | Vila Venus Palace | Vila Asimonis  | Kapetan Stefanos | Vila Vavalas