021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Varadero – Kuba – letovanje

Hotel  Melia Habana 5*  Varadero

Fotografije i opis hotela :

General

Hotel odise novom elegancijom nakon svog nedavnog renoviranja,sa jedinstvenim  okololisom i inspiriran čistom kubanskom stilu.Hotel ima vlastiti vrt i gostima nudi ukupno 466 soba, u dve zgrade, od kojih je šest za osobe sa specijalnim potrebama. ovaj je komlepks opremljen sa hotelskim sefom, menjacinicom, liftovima.  turističkom birou, rent a car usluga, pošta, telegramom, telefaksom i javnog Interneta (naplaćuje se) usluga, kao i frizerski salon. Ostali sadržaji uključuju restorane koji poslužuju jela internacionalne kuhinje i bar u predvorju.  dnevne novine, sobni servis i uslugu nudi izlete u okolini, kao i igraonica . Parking.

Lokacija :

Hotel se nalazi 200 metara od plaze, u Varaderu (centar grada),tako da omogocuje istovremeno lagan pristup plazi a sa druge strane, nalazi se u centru zbivanja i gradskog provoda.

 

Informacije i izdaje se sajt, u prostorijama turisticke agencijeJURESIC TRAVEL NS & FUN TOURS 2002,
/ 66 24 079 , / 47 27 300
funtours@sezampro.rs
www.funtours.co.rs

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.