021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

 Jahorina hoteli :

Hotel Termag na Jahorini :

Hotel Termag Jahorina  nalazi se u samom jezgru Jahorine te uz samu stazu, na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žicare. Raspolaže sa 18 komfornih soba i 13 moderno opremljenih apartmana, sa mini barom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Hotel je kompletno klimatizovan, ima lift, sopstveni informacioni kao i Sinevoice sistem ozvučenja. Za svaku sobu je obezbeđeno parking mesto u podzemnoj garaži.

U hotelskom sadržaju je restoran sa 120 mesta, koji nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje kao i veliki izbor vina. Tu je i kamin sala, Jahorinski pub, prodavnica suvenira. U sportsko-rekreacionom delu nalazi se zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jakuzzi za više osoba, fitness klub, solarijum i masaža.

Hotel nudi usluge ski rentala, ski servisa i ski škole, a možete naći i nešto u prodavnici ski opreme. U neposrednoj blizini hotela, a pored same ski staze je restoran Koliba, mesto nove inspiracije, gde se može dobro i brzo ručati, a u večernjim satima i dobro zabaviti.

Tradicionalna dobrodušnost, gostoljubivost i vrhunski profesionalizam su Vaše prirodno okruženje u svakom kutku hotela.

Naš cilj je, iznad svega, da gostu obezbedimo udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu.

Sobe
Nema više od 18 komfornih drvenih soba, a ni manje od 13 apartmana opremljenih u rafiniranom neoplaninskom stilu. Svaka soba ima direktnu telefonsku liniju sa internet konekcijom, satelitsku televiziju, sef, mini bar, kupatilo po meri čoveka sa svim pripadajućim sitnicama iz paketa ličnog pribora, i obezbeđeno parking mesto u podzemnoj garaži.

Kamin sala
Za trenutke opuštanja i druženja, za Vas je opremljena Kamin sala i Jahorinski pub u impresivnoj mešavini elemenata eksterijera: kravljih koža, kamena, neoplemenjenog gvožda, neoantik drveta, presovane slame, sa podatno mekom arhitekturom enterijera. Možete se osvežiti pićem, pročitati nešto ili ćutati unutrašnjim zadovoljstvom, prožeti nenametljivo prisutnom muzikom hotela i žamorom ostalih gostiju.

Restoran
U okviru bogate ponude, Termag je opremio restoran pod krovom hotela sa 120 mesta, vrhunskim kuvarima koji spremaju sve, čak i za one koji ne jedu ništa! Specijaliteti domaće i strane kuhinje, zdrava organska hrana, mleko domaćih krava, makrobiotika i multivitaminski specijaliteti, muški mezetluci i gurmanluci. Ima i kafića, i prva i sikter, obe dobre.

Bazen, sauna, jakuzzi
Za one što žele maksimalnu rekreaciju, fitness klub i bazen ponudiće dovoljno mogućnosti. Za užitak u telesnoj rekreaciji na raspolaganju su sauna, parno kupatilo, jakuzzi, masaža i solarijum.

Koliba
U dvorišnoj blizini hotela Termag, a pored same ski staze, sa potokom planinske vode što spira tragove i čini radost oku, uhu, pecarošima i deci nalazi se Termagov restoran Koliba, sa velikom terasom, nastalom i nenametljivo ostalom u nenarušenom prirodnom okolištu. Originalno mesto sa dobrom kuhinjom i uslovima za predah od skijanja i okrepljenje u dnevnim časovima, kao i za udobnu planinsku zabavu u večernjim satima. Koliba Vas, kao i hotel ne može ostaviti netaknutim za svu njenu impresivnu, istinsku lepotu čistog, suvog drveta. Posle nje ćete poželeti da ponesete kući naramak belih mirisnih drva, kao luč, tek tako, za ništa, odnosno za sve, kao uspomenu na Termagovu bajku u kojoj ste, i prvi i svaki sledeći put, u glavnoj ulozi baš Vi. To Termag može, to zna i to se dešava. Termag Vam nudi više od Vaših želja. Osetite se delom Termagove magije. Aj’te, popijte taj napitak sa četiri zvezdice, bajka počinje.

 

JAHORINA ZIMA 2023 uskoro! 
HOTEL TERMAG JAHORINA ( STARI DEO HOTELA)

 

Cene su izrazene u eurima
Cene su po osbi i danu i ukljucuju: nocenje, vecera i dorucak sa bife stola, koriscenje wellnesa (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u garazi.
Doplata za dvokrevetnu Standard sobu single use je 41eur.
Doplata za koriscenje Apartmana single use je 56.40eur.
Popust na 3.pomocni lezaj u Standard i Superior sobama je 20%. Popusta na 3. i 4. pomocni lezaj u Standard i Deluxe AP je 30%.
Za decu od 0-5 godina GRATIS u sobama i apartmanima sa roditeljima
Za decu 6-12 godina 50% popusta na pomocnom lezaju u sobama i apartmanima sa roditeljima
BTO iznosi 1.30 eur za lica starija od 12 godina Doplata za novogodisnju noc sa svecanom vecerom 82eur za odrasle i 41eur za decu od 8-15 godina.

 

HOTEL TERMAG JAHORINA ( NOVI DEO HOTELA)

 

 

Cene u sobama, studio/app su po osobi po danu
Cene u porodicnoj sobi su po sobi po danu ( 5.lezaj uz doplatu srazmerno starosnoj dobi gosta)
U cenu smestaja u basic i lux sobama ukljuceno je: nocenje, vecera i dorucak sa bife stola i obezbedjeno parking mesto ispred hotela
U cenu smestaja u Studio i Superior apartmanima ukljuceno je: nocenje, vecera i dorucak sa bife stola, koriscenje wellnesa (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u garazi.
Doplata za dvokrevetnu sobu single use je 30.80 eur
Popust na treći lezaj u Termag basic i Lux sobama je 20%.
Popust na treći i četvrti lezaj u Termag studio i Superior AP apartmanima je 30%
Za decu od 0-5 godina GRATIS u sobama i apartmanima sa roditeljima
Za decu 6-12 godina 50% popusta na pomocnom lezaju u sobama i apartmanima sa roditeljima
BTO iznosi 1.30 eur za lica starija od 12 godina Doplata za novogodisnju noc sa svecanom vecerom 82eur za odrasle i 41eur za decu od 8-15 godina.

Pogledajte jos hotela na Jahorini : Hotel Hotel Vucko : Hotel Pahuljica : Hotel Nebojsa : Hotel Board : Hotel Termag : Hotel Mecava :

HotelSnjezna Kraljica

U ponudi i apartmani na JAHORINI

Dodatno: Jahorinski pub, vila Termag