021 6624079 FUNTOURS IT izrada i izdavanje sajtova...Ovaj sajt se izdaje.. funtours@sezampro.rs

Vila Magnolia Sivota :

Sivota apartmani Magnolia :

Vila Magnolia Sivota : Nalazi se na prelepom mestu, sa pogledom na plažu “Galikos Molos” i mesto Sivotu. Udaljena je oko 300m od najbliže plaže Zeri, oko 450m od mini Aqua parka i oko 600m od marine.
Vila Magnolia ima prelepo dvorište sa mini zabavnim parkom za decu i letnjikovac za sedenje, pored koga se nalazi roštilj na otvorenom.

Sadržaj sobe: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, klima uredjaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, terasa, TV.

Tip smeštaja:
1/4 cetvorokrevetni apartman – u jednoj prostoriji bračni ležaj, u drugoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe na razvlačenje.
1/4+1 cetorokrevetni apartman – u jednoj prostoriji bračni ležaj, u drugoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe i fotelja na razvlačenje.

 

 

Doplata za korišćenje klima uređaja.

Uslovi za decu u studiju / apartmanu  •Dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj.

Galerija Fotografija Vila MAGNOLIA :

no images were found

Procitajte :

Funtours IT od 2015 godine, ne obavlja delatnost turisticke agencije. SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar.
Softwer za agencije, web dizajn i online programi, preko kojih turisticke agencije mogu rezervisati hotele, transfere, krstarenja. Nas novi, sluzbeni sajt mozete pogledati prateci link Službeni sajt

Funtours D.O.O koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.